MLS: Στις 18 Σεπτεμβρίου το πόρισμα της Deloitte

MLS: Στις 18 Σεπτεμβρίου το πόρισμα της Deloitte

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, θα κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δοθεί στο δημοσιότητα, το πόρισμα της Deloitte Βusiness Solutions για τις οικονομικές καταστάσεις της MLS. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της η δημοσιοποίηση του πορίσματος έρχεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με την εξέλιξη του Ειδικού Ελέγχου που έχει ανατεθεί στην εταιρεία Deloitte Business Solutions A.E. προκειμένου, στο πλαίσιο κατάρτισης των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31.12.2019, να εξεταστεί η επαναδιατύπωση των συγκριτικών στοιχείων με εφαρμογή του ΔΛΠ 8. 

«Η περαιτέρω καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του εν λόγω Ειδικού Ελέγχου, οφείλεται στην εκτίμηση που προέκυψε τελευταία να ληφθούν υπόψη, μεταξύ άλλων και στοιχεία μελλοντικών πωλήσεων όπως αυτά αποτυπώνονται στο νέο Business Plan 2021-2025, το οποίο συντάσσεται το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης» τονίζει η MLS.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 13 Μαΐου οι εποπτικές Αρχές αποφάσισαν την αναστολή των κινητών αξιών της MLS στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως αποτέλεσμα της κατάθεσης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ευρημάτων του θεματικού ελέγχου που πραγματοποίησε η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ). 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή