Τροχοκουρείο για τους… βιαστικούς στο Λονδίνο (βίντεο)

Τροχοκουρείο για τους… βιαστικούς στο Λονδίνο (βίντεο)

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέρμα οι αναμονές για κούρεμα, αλλά και οι… διαδρομές ως τα κουρεία. Τώρα, στο Λονδίνο τουλάχιστον, το κουρείο έρχεται στην πόρτα σου την ώρα που εσύ θες – όχι απλώς ο κουρέας, αλλά όλο το κουρείο με τον εξοπλισμό του – και μόλις κουρευτείς φεύγει.

Το πρώτο… τροχοκουρείο έχει οργανωθεί ιδανικά στη βρετανική πρωτεύουσα από τον Ντάρεν Τένκορανγκ και η πελατεία του μεγαλώνει διαρκώς.

Ο 25χρονος επιχειρηματίας πήρε χρηματοδότηση από διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και δημιούργησε μια επιχείρηση με το όνομα «Trim It», στήνοντας κουρεία μέσα σε φορτηγάκια, σαν να έχεις κουρείο αντί τροχόσπιτου.

Αν μένεις λοιπόν στο Λονδίνο μπορείς να γίνεις συνδρομητής, με κόστος στη βάση τού πόσα κουρέματα θέλεις τον χρόνο, και κατεβάζεις στο κινητό τηλέφωνο την εφαρμογή της Trim It. Στέλνεις μήνυμα πού και πότε θέλεις το τροχοκουρείο να σε επισκεφθεί, κι αυτό ήταν.

Ο κ. Τένκορανγκ απασχολεί σήμερα τέσσερις άλλους κουρείς στα συνολικά πέντε κουρεία-φορτηγάκια που διαθέτει, αλλά όπως λέει θέλει να προσελκύσει περισσότερα κεφάλαια με στόχο να φτάσει να έχει 500 τροχοκουρεία.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δε σκοπεύει να… κόψει τη δουλειά των παραδοσιακών κουρείων: «Ο κόσμος πάντα θα θέλει να πηγαίνει στα κουρεία, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που δεν προλαβαίνουν να πηγαινοέρχονται και αυτό το κενό εκμεταλλευόμαστε και εμείς,» εξηγεί.

Προσοχή: Το κούρεμα γίνεται με το φορτηγάκι παρκαρισμένο. Στην υπηρεσία δεν προσφέρεται και η μεταφορά από ένα μέρος σε άλλο.

Πηγή: Business Insider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή