Διευρύνεται το χαρτοφυλάκιο υγείας της Interamerican

Διευρύνεται το χαρτοφυλάκιο υγείας της Interamerican

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πορεία ανάπτυξης βρίσκεται το «bewell» της Interamerican, που από τα τέλη του 2018 σηματοδότησε τη στροφή της εταιρείας σε ένα πρότυπο σύστημα ευέλικτης ασφάλισης υγείας, με βασικό γνώρισμα την προσωποποιημένη ασφάλιση. Το σύστημα «bewell», στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο 21,5 εκατ. ευρώ με 43.500 ασφαλισμένους, από τους οποίους οι 8 στους 10 ασφαλίζονται για πρώτη φορά στην Interamerican. 

Σε κάθε συμβόλαιο αντιστοιχούν 1,6 ασφαλισμένοι και 2,1 προϊόντα ανά ασφαλισμένο, μέσα από το απεριόριστο εύρος επιλογών για καλύψεις. Το «bewell» έχει συμβάλει και στα αποτελέσματα παραγωγής ασφαλίστρων της εταιρείας στον τομέα των ατομικών συμβολαίων υγείας, όπου τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στο 9μηνο του 2020 αυξήθηκαν κατά 2,3% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2019.

Η αντίληψη ολιστικής διαχείρισης της υγείας που χαρακτηρίζει το σύστημα υγείας  «bewell», εξατομικεύει απόλυτα την ασφαλιστική κάλυψη και την προσαρμόζει στις ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, για τον ίδιο και για κάθε μέλος της οικογένειάς του, ακολουθώντας τον σε κάθε ηλικιακή περίοδο της ζωής του.

Το συμβόλαιο συνδιαμορφώνεται από την εταιρεία και τον πελάτη, με παραμετροποίηση όλων των δεδομένων και αξιοποίηση των ιδιόκτητων υποδομών της Interamerican για αποτελεσματικότερες και πιο άμεσες υπηρεσίες, προς όφελος του πελάτη. 

Ποσοτική έρευνα στο πελατολόγιο του «bewell» καταδεικνύει την ιδιαίτερα υψηλή ικανοποίηση των νεότερων και πιο μορφωμένων πελατών. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά και τα ετησίως ανανεούμενα ασφαλιστήρια, αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της άντλησης τεχνογνωσίας από τη μητρική ACHMEA, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό ασφαλιστικό οργανισμό υγείας πανευρωπαϊκά, καθώς επίσης και από τις διεθνείς συμπράξεις της (ΕURAPCO, International Federation of Health Plans).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή