Και ο Μίκυ ανάμεσα στα «θύματα» του κορωνοϊού στη Γαλλία

Και ο Μίκυ ανάμεσα στα «θύματα» του κορωνοϊού στη Γαλλία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λουκέτο» βάζει και πάλι η Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, καθώς η Γαλλία επιστρέφει σε καθολικό lockdown για την αντιμέτωπιση του δεύτερου και πιο επιθετικού κύματος διασποράς του κορωνοϊού.

Η Nτίσνεϊλαντ του Παρισιού είχε κλείσει τις πόρτες της για το κοινό τον Μάρτιο, ενώ άνοιξε και πάλι τον Ιούλιο. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το θεματικό πάρκο του Παρισιού θα παραμείνει κλειστό από αύριο. Στο πλαίσιο των νέων μέτρων που θα ισχύσουν από την Παρασκευή στη Γαλλία, oι πολίτες καλούνται να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στα σπίτια τους, με εξαίρεση μετακινήσεις για βασικά αγαθά, για ιατρική φροντίδα ή άθληση έως μία ώρα την ημέρα. Παράλληλα, τους επιτρέπεται η μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους, εάν δεν καθίσταται εφικτό να δουλέψουν με τηλεργασία. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Τα θεματικά πάρκα της Disney σε Χογκ-Κογκ, Σαγκάη, Τόκιο και Φλόριντα παραμένουν ανοικτά με ανώτατο όριο επισκεπτών και άλλα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Η Disneyland στην Καλιφόρνια παραμένει κλειστή από τον Μάρτιο, με την εταιρεία να ανακοινώνει τον Σεπτέμβριο ότι απολύει 28.000 εργαζομένους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή