Από τις μηχανές στα ηλεκτρικά ποδήλατα η Harley Davidson

Από τις μηχανές στα ηλεκτρικά ποδήλατα η Harley Davidson

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων εισέρχεται η Harley Davidson, σε μία προσπάθεια να απευθυνθεί σε ένα νεότερο κοινό και να ενισχύσει τις πωλήσεις της.  

Το νέο εγχείρημα της αμερικανικής εταιρείας ονομάζεται Serial 1, και έχει πάρει το όνομά του από το «Serial Number One», που ήταν το παρατσούκλι της πρώτης μηχανής της Harley Davidson.

Από τις μηχανές στα ηλεκτρικά ποδήλατα η Harley Davidson-1

Αυτή την εβδομάδα, η Serial 1 παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως είναι σαφές ότι η Harley Davidson επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εκτόξευση της ζήτησης για παραδοσιακά αλλά και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Έτσι και αλλιώς, η εταιρεία των θρυλικών αμερικανικών μηχανών  έβλεπε τα κέρδη της να μειώνονται τα τελευταία έξι χρόνια, με το τζίρο του δεύτερου τριμήνου να εμφανίζει πτώση 47%, έπειτα και από το χτύπημα του κορωνοϊού. Η Harley Davidson προχώρησε σε 700 απολύσεις το καλοκαίρι, την ίδια στιγμή που τα καταστήματα ποδηλάτων σε όλο τον κόσμο πάσχιζαν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που προκάλεσε η πανδημία, καθώς όλο και περισσότεροι αποφεύγουν λεωφορεία και τρένα και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή