Ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την απαγόρευση ορισμένων προϊόντων στα σούπερ-μάρκετ

Ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την απαγόρευση ορισμένων προϊόντων στα σούπερ-μάρκετ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών στην απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ-μάρκετ από αύριο και  έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την αποδοχή από την κυβέρνηση της απόλυτα σωστής και τεκμηριωμένης πρότασης που εισηγήθηκε η ΕΣΕΕ και ο πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, για την αναστολή πώλησης συγκεκριμένων διαρκών προϊόντων από τα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η δίκαιη μοιρασιά της ζημιάς μεταξύ όλων, η αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού και η έγκαιρη ανταπόκριση στα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αποτελούν πάγιες διεκδικήσεις μας, που θα συντελέσουν στην επαναφορά του εμπορίου στην κανονικότητα, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες», επισημαίνει ο ΕΣΑ σε ανακοίνωσή του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή