10 Social Media Awards για την Digital Minds

10 Social Media Awards για την Digital Minds

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Digital Minds ξεχώρισε και στα φετινά Social Media Awards, αποσπώντας 10 βραβεία για τις καμπάνιες κορυφαίων brands (Nestle, Cosmote, Coca Cola, Germanos, MARS) συνδυάζοντας δημιουργικότητα, υψηλού επιπέδου παραγωγή, ποιοτική ανάλυση δεδομένων και πρωτοποριακές πρακτικές marketing. 

Στο σύνολο των σημαντικών διακρίσεων, ξεχωρίζουν οι βραβεύσεις για την καλοκαιρινή digital καμπάνια του brand Nescafé Frappé (Platinum / Best Of YouTube Innovation & Gold / Best Of YouTube Communication) και η βράβευση του 2ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς» της Cosmote (Gold / Best Of YouTube | Innovation).

Η Digital Minds αποτελεί μία από τις top 100 digital media εταιρείες παγκοσμίως σε επίπεδο παρακολούθησης video content. Το περιεχόμενό της ξεπερνά τα +45Β Video Views και το παρακολουθούν περισσότεροι από +80Μ subscribers. 

Η τεχνολογία και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της προσδιορίζουν έναν νέο τρόπο με τον οποίο παράγεται, διαχειρίζεται και προωθείται το online video content, σε συνεργασία με digital creators και καινοτόμα brands. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το digitalminds.com

Κάντε subscribe στο κανάλι εδώ:

https://bit.ly/3lmhN2h

Social Media Digital Minds: 

YouTube: http://bit.ly/2xBBE6D

Facebook: http://bit.ly/2Da66uH 

Instagram: https://bit.ly/33px9wB

TikTok: https://bit.ly/2ypYNNU

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή