Πώς να δέσουμε τα παιδιά στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου μαζί με το μπουφάν τους (βίντεο)

Πώς να δέσουμε τα παιδιά στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου μαζί με το μπουφάν τους (βίντεο)

Μια Αμερικανίδα επινόησε το πλαϊνό κλείσιμο για τα πανωφόρια των παιδιών

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λύση για να χωρούν τα μικρά παιδιά με το μπουφάν τους στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου βρήκε μια Αμερικανίδα μητέρα.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να φορέσουν στα παιδιά τους τη ζώνη στο καρεκλάκι τους όταν φορούν και μπουφάν κατανοούν αμέσως το πρόβλημα. Τα καρεκλάκια έχουν προδιαγραφή για ένα συγκεκριμένο εύρος μεγέθους των παιδιών με τα ρούχα τους, άρα η ζώνη δε φτάνει να καλύψει και τα χοντρά τζάκετ που απαιτούνται τον χειμώνα σε κρύες περιοχές.

Ωστόσο η Ντάλια Ρέζικ, από το Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, μετέτρεψε το πρόβλημα σε επαγγελματική ευκαιρία, κάνοντας την ευρεσιτεχνία της καριέρα.

Η 44χρονη κα Ρέζικ σκέφθηκε ότι αν το σημείο όπου κλείνει η ζώνη είναι προσωρινά ελεύθερο θα είναι εύκολο να δεθεί το παιδί, άρα η λύση είναι στο να κλείνει το μπουφάν από πάνω από τη ζώνη.

Για να το καταφέρει αυτό επινόησε το πλαϊνό κλείσιμο, την τοποθέτηση δηλαδή του φερμουάρ ή των κουμπιών στο πλάι για να κλείνει το πανωφόρι πάνω από τη ζώνη.

Η κα Ρέζικ βρήκε μέσω ίντερνετ κάποια σχεδιάστρια που τη βοήθησε να δημιουργήσει το πρωτότυπο, με το φερμουάρ στο πλάι, και πλέον συνέστησε τη δική της εταιρία με την ονομασία «Buckle Me Baby Coats» (δηλαδή Μπουφάν Μωρών «Δέσε Με»).

Πλέον η Αμερικανίδα επιχειρηματίας έχει τη δική της σειρά ρούχων, με φερμουάρ ή κουμπιά, λύνοντας τα χέρια των γονιών για να δέσουν τη ζώνη των παιδιών τους.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή