Ανοίγουν και τα Zara, Bershka, Pull & Bear

Ανοίγουν και τα Zara, Bershka, Pull & Bear

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτά θα είναι από αύριο το πρωί (σ.σ. Τρίτη) τα καταστήματα του Ομίλου Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho) στην Αττική και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να εξυπηρετούν τους πελάτες και με το μοντέλο click inside.

Όπως τόνισαν πηγές της εταιρείας, μιλώντας στο moneyreview.gr, οι άνθρωποι του Ομίλου δουλεύουν πυρετωδώς, έχοντας ως στόχο αύριο το πρωί να είναι διαθέσιμο το λογισμικό, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να επιλέγει πώς θα ψωνίσει, με click away ή με click in shop, και να κλείνει το σχετικό ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο λόγος που δεν άνοιξαν νωρίτερα τα καταστήματα ήταν διότι ήθελαν να προετοιμαστούν κατάλληλα και σύμφωνα με όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική κοινή υπουργική απόφαση εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. 

Αντίστοιχη απόφαση έλαβε λίγο νωρίτερα και η διοίκηση της Jumbo, η οποία αποφάσισε τα καταστήματα σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα να λειτουργήσουν με την μέθοδο του click inside.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα διαθέτει και ΚΑΔ για την πώληση ρουχισμού, γεγονός το οποίο της επιτρέπει να λειτουργεί με τη συγκεκριμένη μέθοδο και όχι με click away, όπως ισχύει στα υπόλοιπα καταστήματα παιχνιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι με click inside θα λειτουργήσει και η αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης H&M.

Πηγή: Moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή