Bluekey: Με την τεχνογνωσία του “Spitogatos Network” και την εγκυρότητα της «Καθημερινής»

Bluekey: Με την τεχνογνωσία του “Spitogatos Network” και την εγκυρότητα της «Καθημερινής»

4' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Spitogatos (www.spitogatos.gr), Νο 1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, και οι «Καθημερινές Εκδόσεις» προχωρούν σε μια συνεργασία που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει περαιτέρω το διαρκώς αναπτυσσόμενο πεδίο του real estate στην Ελλάδα. 

Το BLUEKEY (www.bluekey.gr), που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, επικεντρώνεται στον τομέα των πολυτελών κατοικιών, νεόδμητων και επαγγελματικών ακινήτων, παρέχοντας σφαιρική ενημέρωση για κάθε ένα ξεχωριστά, καθώς και αναβαθμισμένη αρθρογραφία με την εγκυρότητα της «Καθημερινής» σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο.

Με εξειδίκευση στα premium ακίνητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σε επιλεγμένες περιοχές, τo BLUEKEY δημιουργεί ένα πλήρες πορτφόλιο με πολλές πληροφορίες για το κάθε ένα και φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας. 

Παράλληλα, αποκτά μόνιμη παρουσία στις Μπλε Σελίδες της «Καθημερινής της Κυριακής». 

Το BLUEKEY ξεκινάει τη διαδικτυακή διαδρομή του με τις καλύτερες προϋποθέσεις, χάρη στην εμπειρία που του εξασφαλίζει ο Spitogatos και την επιδραστικότητα της «Καθημερινής», φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά ακινήτων με το πλούσιο περιεχόμενό του, που περιλαμβάνει, εκτός από αγγελίες, ειδήσεις, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και έρευνες για το premium real estate στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στο καινούργιο project, καθώς και στη συνεργασία με την «Καθημερινή», ο CEO του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, σημειώνει: «Έχοντας πλέον εμπειρία ετών στη διαδικτυακή αναζήτηση ακινήτων, εντοπίσαμε την ανάγκη για τη δημιουργία μίας νέας πλατφόρμας, επικεντρωμένης σε συγκεκριμένες κατηγορίες, προκειμένου αφενός να βοηθήσουμε τους αγγελιοδότες να αναδείξουν τις αγγελίες τους και αφετέρου να προσφέρουμε ένα καινούργιο εργαλείο εξειδικευμένης αναζήτησης στη μερίδα του κοινού, εγχώριου  και διεθνούς, που ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ένα τέτοιο ακίνητο στην Ελλάδα. Χάρη στην τεχνογνωσία και τα δεδομένα προσφοράς και ζήτησης που έχουμε μέσα από το Spitogatos, αισθανόμαστε σίγουροι για το τμήμα της αγοράς στο οποίο απευθύνεται η νέα αυτή πλατφόρμα, ενώ καθώς αυτή η προσπάθεια φέρει και τη σφραγίδα δημοσιογραφικού κύρους της Καθημερινής, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην ενότητα Editorial του BLUEKEY, που θα περιλαμβάνει σχετική αρθρογραφία σε ελληνικά και αγγλικά».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, CBO των Καθημερινών Εκδόσεων, αναφέρει τα εξής: «Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η αγορά ακινήτων αποτελεί τομέα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, τον οποίο η Καθημερινή καλύπτει συστηματικά με εμπεριστατωμένο υλικό, προκειμένου να ενημερώνει με ασφάλεια το κοινό που ενδιαφέρεται για το real estate. Η πλατφόρμα BLUEKEY, σε συνεργασία με το Spitogatos, αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στο πορτφόλιο του Ομίλου μας, σε μια περίοδο που ο τομέας των ακινήτων ακολουθεί ανοδική πορεία, παρά τα εμπόδια που όρθωσε τον τελευταίο χρόνο η πανδημία. Επιπλέον, η δημοσίευση αγγελιών του BLUEKEY στην Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει υψηλό κύρος στη νέα ιστοσελίδα, η οποία φιλοδοξεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην εγχώρια αγορά premium ακινήτων. Με ατού την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη συνεχή εξέλιξη μέσα από τα σύγχρονα εργαλεία, η συνεργασία των «Καθημερινών Εκδόσεων» με το Spitogatos έρχεται να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην αναβάθμιση της ενημέρωσης των ανθρώπων για θέματα που τους ενδιαφέρουν». 

Spitogatos & Spitogatos Network

Ο Spitogatos είναι η Νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, με πάνω από 2 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες που βλέπουν περισσότερες από 80 εκατομμύρια σελίδες το μήνα. Μετά την ίδρυσή του το 2006 και την αρχική ερασιτεχνική ενασχόληση των ιδρυτών του, ο Spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική tech startup που άντλησε κεφάλαια από venture capital fund το 2009 και από το 2014 ανήκει στον όμιλο της Real Web, που ελέγχει, μεταξύ άλλων, το Immobiliare.it, τη No.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία.

Ο Spitogatos είναι μέρος του Spitogatos Network και μαζί με το Spiti24.gr, το Tospitimou.gr και το Spitogatos.com.cy, συναπαρτίζουν τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από το 2017, το Spitogatos Network δημιούργησε το brand Indomio και σταδιακά απέκτησε παρουσία σε 8 χώρες του εξωτερικού, λανσάροντας νέες διεθνείς ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων. Σημειώνοντας πάνω από 50 εκατομμύρια επισκέψεις και 2 δισεκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων το χρόνο, το Spitogatos Network ενισχύει το όραμα για συνεχή αναβάθμιση της αναζήτησης ακινήτου, προσφέροντας την ιδανική λύση για ιδιώτες που ψάχνουν και για επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν παγκοσμίως. Σε επίπεδο δικτύου, το Spitogatos Network συνεργάζεται με πάνω από 5.000 επαγγελματίες και στις πλατφόρμες του προβάλλονται σήμερα πάνω από 1.000.000 αγγελίες ακινήτων. 

«Καθημερινές Εκδόσεις» & «Καθημερινή»

Οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» αποτελούν τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο εκδοτικό οργανισμό στον χώρο των έντυπων και ψηφιακών ΜΜΕ στην Ελλάδα. Η ιστορική εφημερίδα «Η Καθημερινή», ένα ευρύ φάσμα περιοδικών, δημοφιλείς ιστοσελίδες και συνεργασίες με τρεις μεγάλους διεθνείς εκδοτικούς οίκους συνιστούν τις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου. Η εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου 1919 από τον Γεώργιο Βλάχο. Σήμερα αποτελεί τον πιο έγκυρο και έγκριτο τίτλο εφημερίδας σε έντυπο και ψηφιακό Μέσο. Είναι πρώτη σε κυκλοφορία με ισχυρή παρουσία και στο διαδίκτυο. Διαβάζεται από την πλειοψηφία του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου και τους διαμορφωτές κοινής γνώμης. Οι αναγνώστες της εφημερίδας ανήκουν στις πιο δυναμικές και ανεξάρτητες ομάδες του πληθυσμού. Ως τίτλος εφημερίδας κυκλοφορεί και στην Κύπρο. «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» σε συνεργασία με τους “New York Times International”, εκδίδει την αγγλόφωνη εφημερίδα “The New York Times International – Kathimerini English Edition” με επικαιρότητα και αναλύσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα μέσω της ιστοσελίδας ekathimerini.com δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για Ελλάδα και Κύπρο σε ένα παγκόσμιο κοινό. Δύο ακόμα διεθνείς σημαντικές συνεργασίες για τις «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» είναι αυτές με την Conde Nast για την έκδοση της “Vogue Greece” και με την «The Walt Disney Company Greece” για την έκδοση όλων των περιοδικών της στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Τύπο: κος. Μάνος Παπαδογιαννάκης, Spitogatos Network, 2109658530, [email protected]  | κα. Σοφία Σωτηρίου, Καθημερινή, 2104808250 [email protected] |  κα Εύη Χουρσανίδη, Pitch PR, t:  +30 213 099 9118 | e: [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή