ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Creta Farms: Τριήμερη άδεια μετ’ αποδοχών σε όσους εμβολιάζονται

creta-farms-triimeri-adeia-met-apodochon-se-osoys-emvoliazontai-561446194

Επιχειρώντας να συνεισφέρει στην εκστρατεία εμβολιασμού, η Creta Farms προχωρά στην ενημέρωση των εργαζομένων της, αλλά και την παροχή άδειας ως κίνητρο για τον εμβολιασμό τους. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία παρέχει τρεις ημέρες άδειας με αποδοχές προς τους 600 περίπου εργαζομένους της, προκειμένου όλοι να παρακινηθούν και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Όσοι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν, καθώς και όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την παροχή της άδειας. Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκεται η πληροφόρηση για τα οφέλη που θα αποκομίσει τόσο ο καθένας ατομικά όσο και η κοινωνία ως σύνολο, από την οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

Διαβάστε επίσης⇒ Κικίλιας: Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού και για τους 12-15 ετών

«Στόχος είναι να γίνουμε η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη με 100% εμβολιασμένους εργαζομένους. Θέλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, δημιουργώντας ασφαλές εταιρικό περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για την οικοδόμηση του τείχους ανοσίας», τονίζει ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, που εκπροσωπεί τους μετόχους της επιχείρησης.

Τελευταίες ειδήσεις