Ο RICP® manager και η νέα εποχή στην Ιδιωτική Ασφάλιση
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-ricp-manager-και-η-νέα-εποχή-στην-ιδιωτική-ασφά-561559843

Ο RICP® manager και η νέα εποχή στην Ιδιωτική Ασφάλιση

Επιτυχημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος για 10 συνεχόμενα χρόνια, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου για ακόμη 7 χρόνια, ξεχωρίζει ως front line manager και είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που πήρε πιστοποίηση RICP®. Ο λόγος για τον Retirement Income Certified Professional® Νίκο Παπαστεργίου.

Ως RICP® καλείται, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, μέσα από τις επιθυμίες, τις επιλογές και τους οικονομικούς στόχους των πελατών του, να δημιουργήσει ένα roadmap προς τη συνταξιοδότηση τους και να το “υπερασπίσει” απέναντι στους κινδύνους που αναπόφευκτα θα προκύψουν.

Εν δυνάμει πελάτες εμείς, που στην πορεία μας προς την συνταξιοδότηση, θα αποκτήσουμε έναν καινούργιο φίλο – σύμβουλο, τον Νίκο Παπαστεργίου, γνωρίζοντας με βεβαιότητα πως θα μας προστατέψει, θα αντιμετωπίσει φόβους, αμφιβολίες και ανασφάλειες και θα είναι ο αρωγός ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες μας.

Το αντικείμενο μελέτης του εξειδικευμένου Retirement Income Certified Professional® είναι να σχεδιάσει τη βέλτιστη λύση για τον πελάτη του. Πέρασε πια η εποχή που λέγαμε: “έχω ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και μαζί με τη δημόσια σύνταξη όλα θα πάνε καλά”.

“Η εμπιστοσύνη χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται σε μια στιγμή. Πρέπει για τον πελάτη σου να είσαι valuable asset, ένας σύμμαχος που ποτέ δεν θα τον προδώσει ό,τι και αν συμβεί”, λέει ο ίδιος.

Οι κίνδυνοι που απειλούν τη συνταξιοδότηση μας και που μπορούν να πλήξουν σοβαρά τον συνταξιοδοτικό μας σχεδιασμό είναι υπαρκτοί, μετρήσιμοι, αλλά αντιμετωπίσιμοι. Η αντιμετώπιση αυτή απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και σχεδιαστικά εργαλεία, όπως είναι το Retirement Income Risk Assessment (patent pending).

Το Retirement Income Risk Assessment είναι η “νέα εποχή”. Μπορεί να μας δώσει μια λεπτομερή εικόνα των απαραίτητων ενεργειών που πρέπει να κάνουμε ώστε να πετύχουμε αυτό που ο καθένας μας επιθυμεί για τον εαυτό του και την οικογένεια του: Ασφάλεια, ηρεμία και την αίσθηση μιας οικονομικής ζωής και καριέρας που, πραγματικά, έπιασε τόπο!

Ο RICP® manager και η νέα εποχή στην Ιδιωτική Ασφάλιση-1Νικόλαος Η. Παπαστεργίου, RICP®
Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων Εταιρικού Δικτύου Εθνικής Ασφαλιστικής
Retirement Income Certified Professional®
Ισόβιο Μέλος LIMRA INTERNATIONAL

LinkedIn Profile: www.linkedin.com/in/nickpapastergiouricp

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή