Douleutaras με «πτυχίο» και από το ΟΠΑ

Douleutaras με «πτυχίο» και από το ΟΠΑ

Το Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες του, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Πρόγραμμα Πιστοποίησης: «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες του, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Πρόγραμμα Πιστοποίησης: «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη».

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο, την παροχή γνώσεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και μεθοδολογιών ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Το σύγχρονο πρόγραμμα καλύπτει όλους τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας μίας επιχείρησης και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε επιπλέον ευκαιρίες για βελτίωση. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε πιστοποίηση από το πιο διακεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα καθώς και πολλές χρήσιμες γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να εξελίξετε την επιχείρησή σας!

Ενότητες προγράμματος

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία δράσης και ανάδρασης από διακεκριμένους καθηγητές και στελέχη της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες του προγράμματος είναι:

1. Ανάπτυξη Πωλήσεων & Basic Marketing

2. Εξυπηρέτηση Πελατών! WOW ή OUCH?

3. Διοίκηση Ανθρώπων & Συνεργατών

4. Οικονομικά, Business Plan & Διοίκηση Απόδοσης

5. Εργαστήρια Πρακτικής Εφαρμογής των παραπάνω γνώσεων

Βασικές πληροφορίες

Διάρκεια προγράμματος: 13/1Ο/21 – 15/12/21

Τοποθεσία: Κεφαλληνίας 46, Αθήνα, 112 51
(2ος όροφος)

Πρόγραμμα μαθημάτων: Κάθε Τετάρτη, 18:00-21:00

Κόστος: 270€

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στους συμμετέχοντες απονέμεται η «Πιστοποίηση στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη» από το Douleutaras & το ELTRUΝ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή