Ανακοίνωση από την Καθημερινή Α.Ε.

Ανακοίνωση από την Καθημερινή Α.Ε.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΉΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ανακοινώνει ότι την 29.12.2021 καταχωρήθηκε με αρ. πρωτ. 2553177 στην τηρούμενη μερίδα της στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, τμήμα Γ.Ε.ΜΗ, το από 20.12.2021 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, με το οποίο παρατείνεται η περίοδος καταβολής του ανταλλάγματος εξαγοράς των μετοχών από τον κ. Θεμιστοκλή Αλαφούζο στους μετόχους της μειοψηφίας μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. μέχρι την 21.06.2022, με τους όρους που αναφέρονται στην από 22.12.2020 ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα στο φάκελο Company Profile/ανακοινώσεις.  

Το ποσό της εξαγοράς των μετοχών έχει ήδη κατατεθεί «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και οι κ. μέτοχοι της μειοψηφίας μπορούν να απευθυνθούν μέσα στην ως άνω προθεσμία στα καταστήματα της ΕΤΕ για την είσπραξη της αξίας των μετοχών που διαθέτουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή