Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Φωτεινό παράδειγμα

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Φωτεινό παράδειγμα

2' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Φωτεινό παράδειγμα-1

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η πρώτη σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με δίκτυο 72+ καταστημάτων, 3 HUB Lighting & Innovation, Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Β2Β πελατών, εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και δύο σύγχρονες κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων»: στη μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμηση στους εργαζομένους της, διανέμοντάς τους όλα τα έσοδα των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημέρας. Πέρυσι, μοιράστηκαν ισόποσα σε όλους τους εργαζομένους της ΚΑΥΚΑΣ πάνω από 140.000 €. 
• Τους νεοπροσληφθέντες εργαζομένους υποδέχεται προσωπικά ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας (στο γραφείο του ή διαδικτυακά), η HR Director και άλλα μέλη της Διοικητικής ομάδας, αποδεικνύοντας πως δίνει μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους της από την πρώτη μέρα τους στην εταιρεία.
• Στην «Ημέρα του Πατέρα», περισσότεροι από 480 εργαζόμενοι-μπαμπάδες της ΚΑΥΚΑΣ έλαβαν προσωπική επιστολή από τον Πρόεδρο της εταιρείας, συνοδευόμενη από το βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη «Κάπταιν». Στη συνέχεια διοργανώθηκε διαδικτυακή συνάντηση με τον συγγραφέα. 
• Στήριξη των νέων ανθρώπων-εργαζομένων στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους: παροχή 500 € ως δώρο γάμου και 500 € ως δώρο για τη γέννηση του κάθε παιδιού τους, δώρο laptop στα παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες.
• Ανοιχτή επικοινωνία που οδήγησε στην ανανέωση μέρους των πολιτικών και διαδικασιών της εταιρείας και επιλογή της βέλτιστης λύσης για την αποφυγή του «έτσι το κάναμε πάντα».

Η άποψη των αξιολογητών

Μια πολύ αναγνωρίσιμη εταιρεία που παρέχει έναν συνδυασμό σταθερότητας και «οικογενειακού» περιβάλλοντος στους εργαζομένους. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι ενέργειες πάνω στην εκπαίδευση των εργαζομένων και στη συμμετοχή τους στη δημιουργία νέων ιδεών και προτάσεων.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Στηρίζει τους ανθρώπους της όχι μόνο στην εργασία τους με υλικά και συστήματα, αλλά με όλα τα μέσα. Πιστεύει στην ανάπτυξη των ανθρώπων και επενδύει σε αυτό. 
• Είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και πρωτοπορεί, δεν ακολουθεί απλώς. Είναι μια εταιρεία με αρχές και ήθος, πράγμα σπάνιο. Χαίρομαι που είμαι μέρος της.

92% λένε: «Αισθάνομαι περήφανος/η όταν βλέπω όλα όσα έχουμε επιτύχει».


Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας!

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Φωτεινό παράδειγμα-2Τεράστια περηφάνια και χαρά μάς γεμίζει η φετινή, ακόμη υψηλότερη, διάκρισή μας στην 5η θέση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα! Για άλλη μία χρονιά που οι προκλήσεις σε ατομικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο ήταν πολλές, η εταιρεία μας έκανε πράξη αυτό που ξέρει καλά: να νοιάζεται για τους ανθρώπους της, να υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή τους και να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για συνεχή ανάπτυξη και ευημερία. 

Περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας προστέθηκαν στο δυναμικό μας για ταλαντούχους ανθρώπους σε καταστήματα, εξειδικευμένες ομάδες διαχείρισης έργων, logistics και κεντρικά γραφεία, προσφέροντάς μας επιπλέον δυναμική και ενέργεια. Αναπροσαρμογές μισθών και παροχών, bonus παραγωγικότητας, στοχευμένες εκπαιδεύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ανθρώπων μας και προγράμματα ανάπτυξης στελεχών είναι μερικές μόνο από τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν για τη συνεχή υποστήριξη αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων μας.

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει και κυρίως για τον τρόπο που τα έχουμε καταφέρει! Ήθος, πάθος, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας, οι οποίες αποτελούν πυξίδα μας σε ό,τι κάνουμε. 

Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική πορεία ανάπτυξής μας, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τους δικούς μας ήρωες, τους ανθρώπους μας, που σε αυτούς οφείλουμε τις επιτυχίες και τις διακρίσεις μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή