Teleperformance Greece: Πολυ-πολιτισμικός σεβασμός

Teleperformance Greece: Πολυ-πολιτισμικός σεβασμός

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Teleperformance Greece: Πολυ-πολιτισμικός σεβασμός-1

Η Teleperformance Greece είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου Teleperformance. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1989 και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαναλικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών στην Ευρώπη, ενώ συμπεριλαμβάνεται στις 20 πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει 9 multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, και εργαζομένους από 109 εθνικότητες που εξυπηρετούν πελάτες από 140 αγορές σε 40 γλώσσες. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Έχει στόχο σε παγκόσμιο επίπεδο την πρόσληψη ανθρώπων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (όπως πρόσφυγες, άστεγοι, άτομα που δεν κατάφεραν να τελειώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση). Η Teleperformance Greece έχει συνεργαστεί με δεκάδες μη κερδοσκοπικούς ομίλους και δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης, υλοποιώντας πολυάριθμες πρωτοβουλίες για να ενθαρρύνει άτομα από μειονοτικές ομάδες να υποβάλουν αιτήσεις και να επιμείνουν στην αναζήτησή τους για εργασία και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. 
• Η Teleperformance υλοποιεί παγκοσμίως μια σειρά από προγράμματα που καλύπτουν διάφορους πυλώνες που συνδέονται με τις βασικές αξίες της εταιρείας: διαφορετικότητα, συμπερίληψη, πολυπολιτισμικότητα, ίση μεταχείριση, αμεροληψία, εξέλιξη, ισορροπία επαγγελματικής – προσωπικής ζωής, σεβασμός στο περιβάλλον. 
• Μέσω του TP University προσφέρεται η δυνατότητα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Πάνω απο το 90% των θέσεων Διοικητικής ευθύνης καλύπτονται από εσωτερικές προαγωγές.   
• For Fun Festival: Παγκόσμιος διαγωνισμός που στόχο έχει να ενισχύσει το engagement των υπαλλήλων. Με την καμπάνια εορτάζεται η ατομικότητα και τα δημιουργικά ταλέντα των εργαζομένων. 
• Η Teleperformance παρείχε υποστήριξη 24/7 στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας για τη διαχείριση κλήσεων που σχετίζονται με την Covid-19. Στην περίοδο της πανδημίας, κατάφερε μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων να πετύχει την ομαλή μετάβαση των ανθρώπων της σε περιβάλλον τηλεργασίας. 

Η άποψη των αξιολογητών

Η Teleperformance Greece είναι ο ορισμός της πολυ-πολιτισμικής κουλτούρας. Δίνει έμφαση στην πρόσληψη ανθρώπων που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και προσπαθεί να τους παρέχει μια σταθερή εργασία ίσων ευκαιριών μέσα από μια σειρά από εκπαιδεύσεις. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη στον άνθρωπο, που παρέχει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης, ακούγεται η φωνή σου και σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό.
• Κανένα άλλο εργασιακό περιβάλλον δεν προσφέρει τόσο πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

93% επιβεβαιώνουν: «Υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα/τη φυλή τους».


11.000+ άνθρωποι, ένα μοναδικό ψηφιδωτό

Teleperformance Greece: Πολυ-πολιτισμικός σεβασμός-2Αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, η βράβευση της Teleperformance Greece ως Best Workplace για το 2022. Ως μια εταιρεία με έντονα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ύστερα από δύο χρόνια γεμάτα προκλήσεις λόγω της πανδημίας, στις οποίες ανταποκριθήκαμε άμεσα, η εργασιακή εμπειρία των ανθρώπων μας μας ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ. 

Η Teleperformance Greece φέρνει κοντά περισσότερους από 11.000 ανθρώπους 109 εθνικοτήτων, που μιλούν πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, σε ένα περιβάλλον που τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, αλλά και να εξελιχθούν ως άνθρωποι και επαγγελματίες. Σεβόμαστε το κάθε μέλος της ομάδας μας και αγωνιζόμαστε διαρκώς για μια κουλτούρα ισότητας, δικαιοσύνης, ποικιλομορφίας και συμπερίληψης. Επενδύουμε στρατηγικά στη διαφορετικότητα εδώ και 30+ χρόνια, ακολουθώντας πρακτικές που είναι στενά συνδεδεμένες με αυτή τη φιλοσοφία, καθώς πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός ατόμων με διαφορετικά backgrounds και ποικίλες εμπειρίες ζωής είναι το κλειδί για την πρόοδο και την εξέλιξη κάθε οργανισμού.

Ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά από τους εργαζομένους μας για την εμπιστοσύνη τους, η οποία μας χάρισε την 9η θέση στα Best Workplaces 2022.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή