Bristol-Myers Squibb: Επιχειρηματική ηθική στην πράξη

Bristol-Myers Squibb: Επιχειρηματική ηθική στην πράξη

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Bristol-Myers Squibb: Επιχειρηματική ηθική στην πράξη-1

Η Bristol-Myers Squibb αποτελεί μια ηγέτιδα βιοφαρμακευτική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, με ισχυρή παρουσία άνω των 60 ετών στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα πρωτοποριακό φάσμα μορίων τόσο στο χαρτοφυλάκιό της, όσο και σε τελικά στάδια της κλινικής έρευνας για την αντιμετώπιση ακάλυπτων αναγκών σε συμπαγείς όγκους και αιματολογικές κακοήθειες, στη θαλασσαιμία, την καρδιολογία, τη μυελοΐνωση, την πολλαπλή σκλήρυνση, την ψωρίαση και άλλες σοβαρές νόσους.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• «Who are you working for?» – «Για ποιον εργάζεσαι στην BMS;» Εσωτερική καμπάνια από το 2014 με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν δημοσιευθεί στα εσωτερικά δίκτυα της εταιρείας πάνω από 1.200 ιστορίες εργαζομένων, με βιώματα, συναισθήματα και κίνητρα που εμπνέουν όλους.
• Τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας αξιολογούνται και για το ενδιαφέρον τους και την ενασχόλησή τους με την επαγγελματική εξέλιξη και τις φιλοδοξίες των εργαζομένων τους. 
• Το 100% του προσωπικού έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για θέματα που σχετίζονται με τις μη συνειδητές προκαταλήψεις.
• Ποικίλες παροχές προς τους εργαζομένους, όπως ιδιωτική ασφάλιση, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, μπόνους (έως 20% του ετήσιου μισθού), έξτρα ημέρες αδειών (Birthday leave, Bridge days, Global Shutdown, Family Events Leave, τιμητική άδεια), πρόγραμμα εξ αποστάσεως εργασίας, εταιρικό εστιατόριο με επιδότηση γεύματος, πρόγραμμα εξέλιξης και εκτός τμήματος ή/ και χώρας, υποστήριξη μετακίνησης σε άλλη χώρα ή εργασία σε διεθνή ρόλο από την Ελλάδα.
• Πλατφόρμα «Bright Ideas». Όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να μοιράζεται καινοτόμες ιδέες και έργα που μπορούν να προάγουν την παραγωγικότητα και τη συνεργασία των εργαζομένων και τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς στόχους της εταιρείας.  
• «Integrity Line», όπου οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να υποβάλλουν ανώνυμες αναφορές για περιστατικά που εμπίπτουν σε ζητήματα δεοντολογίας.

Η άποψη των αξιολογητών

Δομημένο, σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Μια εταιρεία που επενδύει στην υποστήριξη του δυναμικού της και προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας με ξεχωριστές πρακτικές, ανταγωνιστικές παροχές, ευκαιρίες εξέλιξης και ισορροπία επαγγελματικής-προσωπικής ζωής. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Εξαιρετικό, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας/χώροι, υποδομές. Ευελιξία στο εργασιακό πρόγραμμα. Extra συνταξιοδοτικό πρόγραμμα πολύ επωφελές για τους εργαζομένους. Extra ιατρικό πρόγραμμα ασφάλισης για εργαζομένους και μέλη των οικογενειών τους. Υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα, απαραίτητα για την εκτέλεση της εργασίας με ασφάλεια.

93% δηλώνουν: «Η διοίκηση με κρατάει ενήμερο για σημαντικά θέματα και αλλαγές».


Mια νέα αντίληψη του «καινοτόμου επιχειρείν»

Bristol-Myers Squibb: Επιχειρηματική ηθική στην πράξη-2Η Bristol-Myers Squibb είναι μια παγκόσμια ηγέτιδα βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ένα πρωτοποριακό φάσμα μορίων τόσο στο χαρτοφυλάκιό μας όσο και σε τελικά στάδια της κλινικής έρευνας για την αντιμετώπιση ακάλυπτων αναγκών σε συμπαγείς όγκους και αιματολογικές κακοήθειες, στη θαλασσαιμία, την καρδιολογία, τη μυελοΐνωση, την πολλαπλή σκλήρυνση, την ψωρίαση και άλλες σοβαρές νόσους.

Η ανάδειξη της εταιρείας μας στη λίστα Best Workplaces 2022 –και μάλιστα στη δεύτερη θέση της κατηγορίας μας– αποτελεί μια διάκριση που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Bristol Myers Squibb έχουμε λόγους να νιώθουμε υπερήφανοι κάθε νέα ημέρα.

Η μακρά και ισχυρή παρουσία μας, που υπερβαίνει τα 60 χρόνια στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, όπου η καινοτομία, η δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα βρίσκουν ζωτικό χώρο να ανθίσουν. Μέσα από ευκαιρίες επαγγελματικής αναγνώρισης και εξέλιξης, δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, μια πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή και με έμπρακτη προσήλωση στη συμπερίληψη προάγουμε και υπηρετούμε μια νέα αντίληψη του «καινοτόμου επιχειρείν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή