Πώς όλος ο κόσμος γέμισε μπλουζάκια με το αλογάκι: Το απόλυτο success story της μόδας

Πώς όλος ο κόσμος γέμισε μπλουζάκια με το αλογάκι: Το απόλυτο success story της μόδας

Το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά μιας οικογένειας Εβραίων μεταναστών, ο Ralph Lauren, ξεκίνησε τη ζωή του κάτω από συνθήκες που σε τίποτα δεν παρέπεμπαν στη λάμψη του ομώνυμου brand

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

14 Οκτωβρίου 1939

Γεννιέται ο Ralph Lauren. Για την ακρίβεια, ο άνθρωπος τον οποίο το περιοδικό Fortune έχει χαρακτηρίσει σαν τον πιο επιτυχημένο σχεδιαστή μόδας που έζησε ποτέ, γεννήθηκε με το όνομα Ralph Lifshitz.

Όμως από μικρός ήξερε ότι θα έφτανε ψηλά. Στην σχολική του επετηρίδα, έγραψε ότι στόχος της ζωής του ήταν να γίνει «εκατομμυριούχος». Και ως έφηβος ακόμα συνειδητοποίησε ότι για να το επιτύχει, χρειαζόταν ένα πιο εύηχο επώνυμο.

Άλλωστε, όπως θα παραδεχόταν αργότερα, για χρόνια τον κορόιδευαν γιατί το επίθετό του είχε μέσα τη λέξη «shit». Στα 16 του άλλαξε το όνομά του. Το νέο του επίθετο είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη.  

Το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά μιας οικογένειας Εβραίων μεταναστών, ο Ralph Lauren, ξεκίνησε τη ζωή του κάτω από συνθήκες που σε τίποτα δεν παρέπεμπαν στη λάμψη του ομώνυμου brand.

Διαβάστε περισσότερα στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή