Ο όμιλος Inditex κλείνει δύο καταστήματα στην Ελλάδα

Ο όμιλος Inditex κλείνει δύο καταστήματα στην Ελλάδα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλείσιμο των δύο καταστημάτων της στην Ελλάδα υπό το σήμα Uterque προχώρησε ο γνωστός ισπανικός όμιλος Inditex, κρίνοντας ότι οι επιδόσεις δεν είναι ικανοποιητικές.

Τα δύο καταστήματα λειτουργούσαν στην Κηφισιά και εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Η Uterque είναι αλυσίδα πώλησης δερμάτινων τσαντών, υποδημάτων, αξεσουάρ και ρούχων, αλλά υψηλότερης τιμής σε σχέση με τα προϊόντα που πωλούνται στο πλέον γνωστό σήμα της Inditex, τα καταστήματα Zara. Πάντως, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται τα είδη Uterque μέσω του διαδικτυακού καταστήματος, το οποίο όμως δεν λειτουργεί ακόμη.

Ο όμιλος Inditex δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 41 καταστήματα Zara, 6 καταστήματα Zara Kids, 23 καταστήματα Pull & Bear, 12 καταστήματα Massimo Dutti, 28 καταστήματα Bershka, 16 καταστήματα Stradivarius, 18 καταστήματα Oysho και 9 καταστήματα Zara Home.

To εννεάμηνο του 2013 οι καθαρές πωλήσεις του ομίλου παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 5%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή