Δυσοίωνο το 2014 για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προβλέπει η ΟΒΣΘ

Δυσοίωνο το 2014 για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προβλέπει η ΟΒΣΘ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσοίωνα ξεκινάει το 2014 για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, "με προβλέψεις και αποτελέσματα ερευνών που κάνουν λόγο για κλείσιμο 200.000 επιχειρήσεων εντός του έτους, λόγω της εφαρμογής των νέων μνημονιακών μέτρων" όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), Γιάννης Παπαργύρης, μιλώντας σε εκδήλωση- ενημέρωση του φορέα για τον νέο φορολογικό νόμο.

  

Ο ίδιος προανήγγειλε κύκλο συναντήσεων της ΟΒΣΘ με εκπροσώπους των κομμάτων, με στόχο -όπως είπε- να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους και να αντιληφθούν ότι "τέτοια μέτρα δεν είναι πλέον ανεκτά από την κοινωνία και πρέπει επιτέλους όσοι νομοθετούν να αντιληφθούν ότι ένας νόμος δεν αρκεί να είναι καλός μόνο στα χαρτιά".

  

Προανήγγειλε, εξάλλου, εκδήλωση ενημέρωσης για το ασφαλιστικό, στις 26/2, με εκπρόσωπο του Συνήγορου του Πολίτη.

   Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βασίλης Καμπάνης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή