Τριετείς εφεξής οι επαγγελματικές μισθώσεις

Τριετείς εφεξής οι επαγγελματικές μισθώσεις

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριετή διάρκεια των επαγγελματικών μισθώσεων που θα συνάπτονται εφεξής, προβλέπει τροπολογία που προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης. Με τη νέα διάταξη, πάντως, διατηρείται το καθεστώς προστασίας για τις υφιστάμενες επαγγελματικές μισθώσεις.

Ακόμη, ο κ. Χατζηδάκης προανήγγειλε την κατάθεση τροπολογίας που αφορά τον αναπτυξιακό νόμο και θα περιέχει ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των επενδυτών λόγω των προβλημάτων ρευστότητας. Με άλλη ρύθμιση, καταργείται ο «Θεσμός του υπόλογου» διότι θεωρείται αναχρονιστικός και επιβραδυντικός για την εξέλιξη των έργων και των συμβάσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ότι οι τρεις τροπολογίες πρόκειται να κατατεθούν στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φορέα Εσωστρέφειας, το οποίο ψηφίστηκε από την Επιτροπή και αναμένεται η συζήτησή του στην Ολομέλεια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή