ΙΚΑ: Παράταση για ΑΠΔ και εισφορές, έως 14 Μαρτίου

ΙΚΑ: Παράταση για ΑΠΔ και εισφορές, έως 14 Μαρτίου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση έως και 14/03/2014 της υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) -μισθολογικής περιόδου 12/2013 & 1/2014- (ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΕΤΕΑ, ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ), για τη διευκόλυνση των εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων (εκτός Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ), ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Για τους εργοδότες Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων της μισθολογικής περιόδου 12/2013 παρατείνεται έως 31/03/2014.

Στη σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και υπέρ ΕΤΕΑ πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των οριζόμενων προθεσμιών σε ενιαίο γραμμάτιο.

Διευκρινίζεται ότι, οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές μηνός 1/2014 υπέρ ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ θα πρέπει να καταβληθούν με ξεχωριστό γραμμάτιο στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, και όχι στα οικεία Ταμεία και Τομείς, όπως έπρεπε να καταβληθούν για τον μήνα 12/2013.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή