Microsoft Ελλάς: Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ

Microsoft Ελλάς: Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρωγός στη σημαντική προσπάθεια της Ελλάδας να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που προκύπτουν από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέκεται η Microsoft Ελλάς. Υποστηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο, αν και δύσκολο, έργο και τον κορυφαίο θεσμικό ρόλο που ανέλαβε η χώρα μας σε μια περίοδο κρίσιμη και μεταβατική για ολόκληρη την Ευρώπη, η Microsoft Ελλάς ανέλαβε μέσω της χορηγίας της στην Ελληνική Προεδρία να υποστηρίξει με λογισμικό και υπηρεσίες την εύρυθμη λειτουργία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft διέθεσε τα προϊόντα και υπηρεσίες λογισμικού Office 365, Office 2013 Pro και Windows Intune, καθώς και υποστηρικτικές υπηρεσίες υλοποίησης για τις ανάγκες της Προεδρίας. Με την εκπαίδευση των χρηστών να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις χορηγικές παροχές της Microsoft προς την  Ελληνική Προεδρία, η εταιρεία επιτυγχάνει επίσης τη μεταφορά τεχνογνωσίας που απαιτείται για την υλοποίηση ενός μακροπρόθεσμου στόχου: αυτού για έναν πιο σύγχρονο, διασυνδεδεμένο, ευέλικτο και αποδοτικό δημόσιο τομέα που θα συνεισφέρει στην πορεία προς την ανάπτυξη.

H κυρία Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από μια πορεία 20 ετών στην Ελλάδα, η Microsoft δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της χώρας. Με την καινοτομία, τη συνεργατικότητα και την εκπαίδευση να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας, είδαμε τη συγκεκριμένη περίσταση ως μια τεράστια ευκαιρία για να μεταστραφεί η εικόνα και το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό και ταυτόχρονα να τεθούν οι βάσεις για τη μεγάλη αλλαγή του δημόσιου τομέα. Από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα να αποτελέσει αυτή η περίοδος της Ελληνικής Προεδρίας αφετηρία για την είσοδο της χώρας σε μια νέα εποχή, στην οποία αυτή θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή