«Ναι» του υπουργείου Ανάπτυξης σε επένδυση της Cyta Hellas ύψους 26,112 εκατ. ευρώ

«Ναι» του υπουργείου Ανάπτυξης σε επένδυση της Cyta Hellas ύψους 26,112 εκατ. ευρώ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της Cyta Ελλάς συνολικού επιλέξιμου και ενισχυόμενου κόστους 26.112.438,76 ευρώ, με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης. Η συνολική ενίσχυση ανέρχεται σε 7.452.616,62 ευρώ, ήτοι ποσοστό 28,540% του ενισχυόμενου κόστους και χορηγείται με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής. Η επένδυση αφορά στην επέκταση και εκσυγχρονισμό του δικτύου ενσύρματων επικοινωνιών της Cyta Ελλάς, καθώς και των υποστηρικτικών υποδομών του, στους Δήμους Πατρέων, (ποσοστό επιδότησης 40%), Λεβαδέων (ποσοστό επιδότησης 15%), ∆ελφών (ποσοστό επιδότησης 20%), Λαρισαίων (κύριος τόπος εγκατάστασης με ποσοστό επιδότησης 30%).

Ο αριθμός των νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης μετά το δεύτερο έτος λειτουργίας από την ολοκλήρωσή της, ανέρχονται σε 127 που αντιστοιχούν σε 109,25 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή