Επέκταση δικτύου για τον όμιλο Μουζενίδη

Επέκταση δικτύου για τον όμιλο Μουζενίδη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ξενοδοχεία πέρασαν το τελευταίο διάστημα υπό τον έλεγχο του ομίλου Μουζενίδη, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο για τη φετινή χρονιά τη διακίνηση μισού εκατομμυρίου τουριστών από τη Ρωσία και τις άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών προς τον ελληνικό προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα, 66 δωματίων με την επωνυμία Assa Maris βρίσκεται στη Χαλκιδική και ενοικιάστηκε από τον όμιλο για έξι χρόνια. Το δεύτερο συγκρότημα, 280 δωματίων, με την επωνυμία Palmariva βρίσκεται στη Χαλκιδική. Αυτές τις ημέρες διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες μίσθωσης της μονάδας για επτά χρόνια. Με τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες ο όμιλος φθάνει σε αριθμό τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα, καθώς υπό την ιδιοκτησία του βρίσκεται, ήδη, το ξενοδοχείο Potidea Palace 220 δωματίων, επίσης, στη Χαλκιδική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμιλος ενδιαφέρεται να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των ξενοδοχείων του κυρίως μέσα από μισθώσεις σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Ο όμιλος φέτος θα διαθέτει 80 γραφεία στο δίκτυο των αποκλειστικών συνεργατών του σε 60 πόλεις του εξωτερικού και θα εξυπηρετείται από 11 ιδιόκτητα γραφεία στη χώρα μας. Πρόσφατα ξεκίνησε πτήσεις η αεροπορική του εταιρεία Ellinair, ενώ συνέστησε τμήμα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή