Διαδικτυακή ψηφοφορία για το «Ελληνικό Σήμα»

Διαδικτυακή ψηφοφορία για το «Ελληνικό Σήμα»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε, από σήμερα Παρασκευή 14 Μαρτίου, η διαδικτυακή ψηφοφορία για την επιλογή του ελληνικού σήματος προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ψηφοφορία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου (www.mindev.gov.gr) και θα διαρκέσει 15 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στον Τύπο και στο διαδίκτυο.

Το σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών είναι μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Μέσα από τη δράση αυτή προωθούνται τα τοπικά προϊόντα και η τοπική επιχειρηματικότητα, μέρος της οποίας αποτελούν οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγών και μεταποιητών των ελληνικών προϊόντων.

Σκοπός του είναι η εδραίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα και η αποφυγή φαινομένων παραπλάνησης τους, η προστασία των συμφερόντων των παραγωγών από απομιμήσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή