Για τέταρτη χρονιά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Για τέταρτη χρονιά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 3.000 επισκέπτες αναμένεται να προσελκύσει το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου 2014. Το μεγαλύτερο συνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά και φέτος θα φιλοξενήσει 160 εισηγητές στα 37 πάνελ που θα διοργανωθούν. Νέοι και νέες 18-35 ετών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τάσεις στο επιχειρείν, να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους που τόλμησαν και πέτυχαν και να μάθουν μέσα από τις εμπειρίες αυτών.

Το τελευταίο θα είναι ακόμη πιο εύκολο, καθώς πέρα από τις εισηγήσεις που διοργανώνονται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές αίθουσες, το Πανόραμα περιλαμβάνει workshops και τις «συζητήσεις χωρίς ατζέντα», διευκολύνοντας τον διάλογο και την αλληλεπίδραση ανάμεσα στους εισηγητές και το κοινό. Μεταξύ των εισηγητών περιλαμβάνονται επικεφαλής ελληνικών και ξένων πολυεθνικών επιχειρήσεων, στελέχη νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων, καθηγητές πανεπιστημίου, στελέχη ανεύρεσης ανθρωπίνου δυναμικού.

Δεν είναι, όμως, μόνο η ενημέρωση ο στόχος του συνεδρίου. «Πέρα από ουσιαστική ενημέρωση, φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στη νέα γενιά, ελπίδα, όραμα και προοπτική.

Σε μια περίοδο κατά την οποία η απαισιοδοξία είναι δικαιολογημένα διάχυτη στους νέους, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την άλλη Ελλάδα που σε πείσμα των καιρών επιχειρεί, καινοτομεί, εξάγει και δημιουργεί πλούτο, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία», επισημαίνει, μιλώντας στην «Κ» ο κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διοργανωτής του συνεδρίου.

Οι νέοι που θα επισκεφθούν το συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις λεγόμενες «Business Days». Πρόκειται για επισκέψεις σε επιχειρήσεις (φέτος συμμετέχουν 18 εταιρείες κι ένας επιχειρηματικός σύνδεσμος) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 28/4 και 30/5 και η επιλογή θα γίνει από τις επιχειρήσεις κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται στον χώρου του συνεδρίου. Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στις εργασίες του Πανοράματος είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.pan-orama.org/el/registration είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί συνέχεια των Εκδηλώσεων Διοικητικής Σκέψης οι οποίες για 31 χρόνια έφερναν σε επαφή την πανεπιστημιακή κοινότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω εκδηλώσεων, συνεδρίων, επισκέψεων σε επιχειρήσεις και ημερών καριέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή