OMEGA: Στην Ελλάδα αποκλειστικά το πρώτο από τα 88 Limited Edition Hour Vision Skeleton παγκοσμίως!

OMEGA: Στην Ελλάδα αποκλειστικά το πρώτο από τα 88 Limited Edition Hour Vision Skeleton παγκοσμίως!

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε λεπτομέρεια στο Hour Vision Co-Axial Skeleton Limited Edition της OMEGA πιστοποιεί το ότι πρόκειται για ένα ρολόι δημιουργημένο από έναν ωρολογοποιό που δουλεύει στα πιο εξελιγμένα στάδια της ωρολογοποιίας.

Θα ξεκινήσουμε με την κάσα 41 mm. Είναι κατασκευασμένη από κόκκινο χρυσό και φέρει διαφανές κρύσταλλο σαπφείρου 360° τοποθετημένο στο εσωτερικό της, επιτρέποντας να φαίνονται ολοκάθαρα και οι δύο πλευρές του αποκλειστικού μηχανισμού Co-Axial 8402 της OMEGA, ο οποίος δίνει ζωή σε αυτό το απίστευτο ρολόι. Εφοδιασμένο με σπιράλ του ταλαντωτή από οξείδιο του πυριτίου, το ρολόι διατίθεται με εγγύηση τεσσάρων ολόκληρων ετών.

Επάνω στο εντυπωσιακό καντράν από κρύσταλλο σαπφείρου υπάρχει η ένδειξη “Limited Edition”.  Οι αδαμαντογυάλιστες απλικέ ενδείξεις των ωρών είναι κατασκευασμένες από κόκκινο χρυσό 18Κ.

Ο μηχανισμός που κτυπάει στην καρδιά αυτού του αριστουργηματικού ρολογιού είναι εξοπλισμένος με το επαναστατικό Co-Axial σύστημα διαφυγής τριών επιπέδων. Η λειτουργία της «εύκολης αλλαγής ζώνης ώρας» επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση του δείκτη της ώρας – χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε ταξιδιώτες που θέλουν να ρυθμίζουν την ώρα χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία του ρολογιού.

Ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial 8402 φέρει γυαλιστερές βίδες και ρότορα από κόκκινο χρυσό 18Κ με πλάκα από κρύσταλλο σαπφείρου επιμεταλλωμένο με το λογότυπο της OMEGA, το όνομα του μηχανισμού και τον αριθμό της περιορισμένης έκδοσης  (00/88) επάνω του. Η εμφάνιση του ρολογιού τονίζεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι κανένα βασικό υλικό από τις πλάκες και τις γέφυρες δεν είναι κομμένο – όλα είναι ενιαία σαν «σκελετός», κάτι που του δίνει ιδιαίτερο, ξεχωριστό στυλ.

Το Hour Vision Co-Axial Skeleton Limited Edition διατίθεται σε μαύρο ματ δερμάτινο λουράκι και με γυαλιστερή μπούκλα από κόκκινο χρυσό.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 10 bar / 100 μέτρα / 330 πόδια.

Το OMEGA Hour Vision Co-Axial Skeleton είναι Limited Edition και διατίθεται μόνο σε 88 κομμάτια παγκοσμίως. Το Νο 1 από τα 88 κομμάτια, που φέρει τον αριθμό περιορισμένης κυκλοφορίας 01/88, διατίθεται στην Ελλάδα στην OMEGA BOUTIQUE (Βουκουρεστίου 2, Αθήνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή