Πέντε ελληνικές συμμετοχές στην Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE

Πέντε ελληνικές συμμετοχές στην Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πέντε εταιρείες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στην Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE, που πραγματοποιείται στο Αννόβερο, 7 – 11 Απριλίου 2014.

Πρόκειται για τις Elemco, Emmis, Hellenic Cables, Konstantinos Heretis και Tropical, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία, μαζί με περίπου 6.550 εκθέτες από 62 χώρες, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε 225.000 επισκέπτες.

Η HANNOVER MESSE είναι το πιο σημαντικό τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις της βιομηχανικής τεχνογνωσίας και τη δύναμη της καινοτομίας στον κλάδο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου Deutsche Messe AG για την Ελλάδα και την Κύπρο, σημειώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419026 για πληροφορίες, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.hannovermesse.de/home για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα και για τον κατάλογο των προϊόντων και των εκθετών που παρουσιάζονται στην έκθεση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή