Aegean Airlines: Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους»

Aegean Airlines: Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό αύριο, 1η Απριλίου, ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα για τους φοιτητές «Κοντά στους νέους» της Aegean Airlines, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα ξεκινά από τη φετινή πανεπιστημιακή χρονιά 2013- 2014, με στόχο να προσφέρει σε 250 πρωτοετείς που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, οκτώ δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15 Απριλίου, ενώ οι δικαιούχοι θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου.

Οι φετινοί πρωτοετείς δεν έχουν παρά να επισκεφθούν, από την 1η Απριλίου 2014, το ειδικό microsite www.kontastousneous.gr, όπου θα βρουν όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους και θα μπορέσουν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά έως τις 15 Απριλίου 2014. Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου 2014.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και για τους πρωτοετείς της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς 2014- 2015 και στο σύνολό του θα προσφέρει περισσότερα από 18.000 εισιτήρια σε 500 φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και, άρα, αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Μετά την υποβολή σχετικών αιτήσεων, συνολικά 500 φοιτητές (250 εισαχθέντες το 2013 και 250 εισαχθέντες το 2014) θα λάβουν από την Aegean Airlines δωρεάν οκτώ εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι αφορά για κάθε ένα από αυτά τα δυο έτη, σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή