Στιγμές γεμάτες από τη σπίθα της έμπνευσης

Στιγμές γεμάτες από τη σπίθα της έμπνευσης

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καλύτερα, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, δεν μπορείς να τα δεις, ούτε να τα αγγίξεις. Μπορείς μόνο να τα νιώσεις με την καρδιά σου.

Οι φευγαλέες στιγμές της ζωής μας είναι το μόνο που έχουμε. Αυτές και μόνο φέρνουν την ευτυχία, την ευδαιμονία, τη δημιουργία και την επιτυχία. Μέσα από αυτές προχωράμε μπροστά – μια στιγμή, ένα βήμα τη φορά.

Όσο περνούν τα χρόνια και όλο και πιο πολύ καταλαβαίνω την αξία των στιγμών αυτών και έχω μάθει να τις κρατώ στη μνήμη μου σαν ένα καλό ποτήρι Johnnie Walker Double Black με τη διπλά καπνιστή,  έντονη γεύση του.  Η δύναμη των αισθήσεων είναι παράξενο πράγμα. Όπως ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι πλημυρίζει το μυαλό και η καρδιά σου με τα συναισθήματα και τις σκηνές της εποχής που το άκουγες. Έτσι και η γεύση μπορεί να σε ταξιδέψει και να σε συντροφεύσει σε έντονες στιγμές, στιγμές γεμάτες από τη σπίθα της έμπνευσης.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και η χθεσινή, που με αγαπημένους φίλους σπίτι στήναμε τα σχέδια μας για μια νέα περιπέτεια. Πάντα η ίδια παρέα από το Πανεπιστήμιο, έχουμε μοιραστεί πολλές τέτοιες στιγμές – μαζί σε όλες τις σημαντικά γεγονότα της ζωής μας, επαγγελματικά ή προσωπικά, αλλά και τις απλές, καθημερινές στιγμές μας. Το επόμενο project: το ταξίδι της παρέας στη Σκοτία. Γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ βασικό να φτιάχνεις τις δικές σου στιγμές και να δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να τις γευτεί σε όλη τους την ένταση.

Κάπως σαν τη διπλά καπνιστή, χαρακτηριστική γεύση του Johnnie Walker Double Black, που του δίνει το μυστηριώδη και συναρπαστικό, με αρώματα ξηρών φρούτων και κρεμώδους βανίλιας, χαρακτήρα του.  Γεύση συναρπαστική που ταυτόχρονα είναι απλή στην επίγευση, μαλακή, που κατακλύζει τον ουρανίσκο. Το μοναδικό blend προκύπτει από ένα συνδυασμό των πιο δυναμικών  whiskies  των δυτικών ακτών με whiskies που ωριμάζουν σε καπνισμένα δρύινα βαρέλια. Ανυπομονώ να δοκιμάσω το Johnnie Walker Double Black με φόντο τα Highlands! Προβλέπεται να είναι και αυτή μία μοναδική στιγμή.

Οι λέξεις JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, καθώς και η φιγούρα του περιπατητή και τα συναφή λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα. © John Walker & Sons 2014

Στιγμές γεμάτες από τη σπίθα της έμπνευσης-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή