Δικαστική διένεξη μεταξύ Κ.Ε.Ε.Ε. και Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε. για διασπάθηση δημόσιου χρήματος

Δικαστική διένεξη μεταξύ Κ.Ε.Ε.Ε. και Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε. για διασπάθηση δημόσιου χρήματος

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έγκληση σε βάρος του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κ. Μίχαλου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδορκίας, κατέθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών – Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε. Ανδ. Στεφανίδης.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Στεφανίδης με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει ότι «η επιτυχής ολοκλήρωση εκ μέρους της ομοσπονδίας, δύο έργων που της ανατέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, έσπασε ένα παγιωμένο καθεστώς και η αναμενόμενη επίθεση αποσκοπεί στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων στην κοινή γνώμη και τη Διοίκηση για δήθεν παράνομες αναθέσεις, υποτιθέμενη αδυναμία αποπεράτωσης των έργων και, εν τέλει, για διασπάθιση τάχα του δημοσίου χρήματος.

Και τούτο, προκειμένου να ματαιωθούν οι συγκεκριμένες αναθέσεις, όχι για να διασφαλιστεί το, δήθεν απειλούμενο, δημόσιο συμφέρον, αλλά για να καταλήξουν οι αναθέσεις αυτές στον ανάδοχο που αποκλείσθηκε».

Υπενθυμίζεται από τον ίδιο ότι το σύνολο των ενδίκων μέσων που άσκησε μέχρι σήμερα η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για την αναστολή της προόδου των έργων, απορρίφθηκαν τόσον από τη διοίκηση όσον και από τα Διοικητικά Δικαστήρια αλλά η Κ.Ε.Ε.Ε. προέβη σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του προέδρου της Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.

«Θεωρώ απολύτως λογικό, ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία, μηνυτήριες αναφορές που αφορούν καταγγελίες για δημόσιο χρήμα, να μην αρχειοθετούνται αλλά να αποτελούν αντικείμενο περαιτέρω έρευνας από τη Δικαιοσύνη και, μόλις έλαβα γνώση της έωλης μηνυτήριας αναφοράς εναντίον μου, υπέβαλα άμεσα έγκληση σε βάρος του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδορκίας, γεγονός που έχει αποσιωπηθεί μέχρι και σήμερα» σημειώνει ο κ. Στεφανίδης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή