ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για επιμόρφωση στελεχών

protovoylia-toy-sev-gia-epimorfosi-stelechon-2015468

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο ΣΕΒ.
  
Πρόκειται για την Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» που περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:
   – Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.
   – Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.
   – Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.
  
Στην Πρωτοβουλία θα ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr. Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 5/5/2014.

Πηγή: ΑΜΠΕ