Συντομα (5/4/14)

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΤΕ

Ενίσχυση υποδομών

Εμφαση στην ενίσχυση των υποδομών του και σε επενδύσεις σε νέα δίκτυα θα δώσει ο ΟΤΕ το 2014, όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Τσαμάζ, παρουσιάζοντας τη στρατηγική του ομίλου για το τρέχον έτος. O επικεφαλής του οργανισμού σημείωσε ότι ο σχεδιασμός της διοίκησης προβλέπει πως την τρέχουσα χρονιά η εταιρεία σκοπεύει να εγκαταστήσει περίπου 1.000 νέες καμπίνες, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα του VDSL στο 30% των νοικοκυριών, αλλά και να αυξήσει περαιτέρω την πληθυσμιακή κάλυψη 4G, φτάνοντας στο 70%.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Νέα σειρά καρτών

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη νέα σειρά καρτών ΑΒ Plus MasterCard, προσφέροντας πρόγραμμα επιβράβευσης άμεσα συνδεδεμένο με το γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι κάρτες ΑΒ Plus MasterCard έχουν τεχνολογία contactless (ανέπαφων συναλλαγών) και διατίθενται σε 3 προϊόντα: χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη. Με τις κάρτες ΑΒ Plus MasterCard, για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσφέρεται πρόγραμμα επιβράβευσης διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά προϊόντα καρτών, που δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να κερδίζουν, επιλέγοντας τον τύπο κάρτας που ταιριάζει στις ανάγκες τους, αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

MIG

Οι βασικοί στόχοι

Επικέντρωση στις ευκαιρίες που προκύπτουν στους βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της MIG προανήγγειλε η διοίκησή της, ενώ τόνισε τη σημαντική βελτίωση στα EBITDA του ομίλου κατά την τελευταία τριετία.

Η διοίκηση της εταιρείας την επόμενη διετία δίνει, μεταξύ άλλων, προτεραιότητα στην αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου με πώληση στοιχείων ενεργητικού που δεν υπάγονται στις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας, στην απομόχλευση και στην αναδιάρθρωση χρέους. Ακόμα, υιοθετούνται πρωτοβουλίες αύξησης των εσόδων, με στόχο να κεφαλαιοποιήσει ο όμιλος την οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα.

ΕΛΤΡΑΚ

Ισχυρή επάνοδος

Ανοδο πωλήσεων, επάνοδο στα κέρδη και θετικότατες ταμειακές ροές σημείωσε ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ το 2013. Παρά το γεγονός ότι το 2013 εντάθηκε η οικονομική κρίση, ο εισηγμένος όμιλος κατάφερε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών του από τα 86,6 στα 88,1 εκατ. ευρώ, να διπλασιάσει τα λειτουργικά του κέρδη (EBITDA) από 3,49 σε 6,95 εκατ. ευρώ και να μετατρέψει τις προ φόρων ζημίες του 2012 (-1,95 εκατ.) σε κέρδη ύψους 2,76 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή