Public: Εκδήλωση «Οι startups και η φορολογία τους»

Public: Εκδήλωση «Οι startups και η φορολογία τους»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Public (http://www.public.gr) και  η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και σας προσκαλούν στην 5η εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 22 Απριλίου, στις 19.00.

Στην εκδήλωση, ο Χάρης Θεοχάρης, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, θα συναντηθεί για πρώτη φορά με το οικοσύστημα των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων (startups), στον χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Σε μια περίοδο όπου οι επιτυχίες των ελληνικών νεοφυών εταιρειών κερδίζουν τα κυβερνητικά εύσημα, ο Χάρης Θεοχάρης θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο το υπουργείο Οικονομικών αντιμετωπίζει τη δημιουργική επανάσταση που βιώνει το ελληνικό επιχειρείν και στις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου για την υποστήριξη της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας.

Ταυτόχρονα, εν μέσω των προωθούμενων αλλαγών στο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον της χώρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει άμεσα με τους νέους επιχειρηματίες της χώρας, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και να απαντήσει στα ερωτήματά τους.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής τώρα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή