Ικανοποίηση ΣΕΒΕ για την ένταξη 881 επιχειρήσεων στο πρόγραμμα “Εξωστρέφεια- Ανταγωνιστικότητα ΙΙ”

Ικανοποίηση ΣΕΒΕ για την ένταξη 881 επιχειρήσεων στο πρόγραμμα “Εξωστρέφεια- Ανταγωνιστικότητα ΙΙ”

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή της εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) για την αποδοχή της πρότασής της να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα

"Εξωστρέφεια- Ανταγωνιστικότητα ΙΙ" και οι 881 επιχειρήσεις, που κατά την αξιολόγησή τους είχαν συγκεντρώσει βαθμό μεγαλύτερο του 50% του άριστα. Υπενθυμίζεται ότι αν η πρόταση του ΣΕΒΕ δεν είχε γίνει αποδεκτή, θα έμεναν εκτός προγράμματος περίπου 300 επιχειρήσεις πανελλαδικά.

"Η ικανοποίηση του αιτήματος της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας για υπερδέσμευση του προγράμματος αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της κυβερνητικής πρωτοβουλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ενίσχυση των εξαγωγών, συστατικό που μαζί με την προσέλκυση επενδύσεων είναι αναγκαίο για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση", υπογραμμίζεται σε επιστολή του ΣΕΒΕ προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή