ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΣΕΕ: Στις 25-27 Απριλίου το 3ο Διεθνές Συνέδριο

esee-stis-25-27-aprilioy-to-3o-diethnes-synedrio-2019303

Στις 25-27 Απριλίου 2014 πραγματοποιείται στην Κυλλήνη το 3ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ. Το Συνέδριο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, διενεργείται σε μια κρίσιμη στιγμή για το εμπόριο και τη χώρα μας. Η περίοδος 2009-2013 υπήρξε καταστροφική για την ελληνική αγορά, αφού σηματοδότησε την κατακόρυφη πτώση στους τζίρους των καταστημάτων, τον πολλαπλασιασμό των «λουκέτων», την εδραίωση ενός αρνητικού κλίματος στην αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΣΕΕ, έχοντας κλείσει 20 χρόνια δράσης και προσφοράς, προβληματίζεται για το μέλλον της και ετοιμάζει τη στρατηγική της για τα επόμενα 20 χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «… Η ΕΣΕΕ της επόμενης δεκαετίας θα πρέπει να είναι ένας οργανισμός που θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά, θα επιβάλλει πολιτικές, θα στηρίζει ποικιλότροπα τους εμπόρους και τους Μμε επιχειρηματίες. Για να τα επιτύχει, ωστόσο, αυτά πρέπει να προσαρμοστεί δημιουργικά και χωρίς να ξεχνά την παράδοσή της στους νέους καιρούς. Μπορούμε να το πράξουμε και το οφείλουμε και στις επόμενες γενιές εμπόρων και επιχειρηματιών που ακολουθούν».