Σε θετική πορεία το 2013 η Westnet Ditribution

Σε θετική πορεία το 2013 η Westnet Ditribution

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση πωλήσεων και οριακά κέρδη μέσα στο 2013 παρουσίασε η Westnet Ditribution. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της εταιρείας για την περασμένη χρονιά διαμορφώθηκαν σε 48,2 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 33% σε σχέση με το 2012. Παράλληλα η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του κ. Π. Γερμανού, εμφάνισε λειτουργικά κέρδη 1,1 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων ύψους 0,5 εκατ. ευρώ, από ζημίες ύψους 2,1 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει το 2012. Τέλος, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς η αναδιάρθρωση και η αποπληρωμή των δανείων της. «Η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας επιβεβαιώνει τη στρατηγική που ακολουθήσαμε κατά το 2013. Η εταιρεία έχει θωρακιστεί για την αποτελεσματική ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς και την υλοποίηση του επόμενου βήματος με στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς», σχολίασε ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, διευθύνων σύμβουλος της Westnet Distribution. Ο ίδιος σημείωσε ότι η εταιρεία ενδυναμώθηκε μέσω δύο νέων αποκλειστικών συνεργασιών, την περαιτέρω εστίαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και την είσοδο σε δύο νέες κατηγορίες που αφορούν έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) και τα αξεσουάρ (accessories).

Η Westnet δραστηριοποιείται στον κλάδο διανομής προϊόντων πληροφορικής και στη χώρα μας διακινεί τα προϊόντα τεχνολογίας μεγάλων εταιρειών, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips, Samsung, κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή