Coca-Cola 3 Εψιλον: 22 χρόνια ενισχύει δεξιότητες των νέων

Coca-Cola 3 Εψιλον: 22 χρόνια ενισχύει δεξιότητες των νέων

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφέτος, για 22η συνεχή χρονιά, η Coca-Cola Τρία Εψιλον υλοποιεί το «Graduate Trainee Program 2014» και δίνει την ευκαιρία σε 12 νέους αποφοίτους είτε νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν μια δομημένη και σφαιρική γνώση για τη λειτουργία της εταιρείας. Τους εισάγει στον χώρο της εργασίας και τους προσφέρει το κατάλληλο έδαφος για να καλλιεργήσουν το επιχειρηματικό πνεύμα τους. Από το 1992 έως σήμερα μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, 150 απόφοιτοι έχουν κάνει την πορεία τους μέσα στην Coca-Cola Τρία Εψιλον όπως και στον όμιλο Coca-Cola Hellenic και αρκετοί έχουν αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη χρονική διάρκεια δύο ετών οι επιλεγέντες περνούν από τη θεωρία στην επαγγελματική πράξη και το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα τους δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες αγοράς. Στο πεδίο του ενδιαφέροντός τους, αναλαμβάνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό σημαντικών εργασιών, ενώ η εταιρεία τους παρέχει το απαραίτητο εποικοδομητικό feedback για την πρόοδο των εργασιών τους. Τις εργασίες αυτές καλούνται να τις παρουσιάσουν ως ολοκληρωμένο πλάνο ενώπιον ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, η οποία και αξιολογεί τόσο τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, όσο και τον τρόπο που γίνεται η παρουσίασή τους. Και, αναλόγως καθορίζουν την περαιτέρω επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.

«Πιστεύουμε στους νέους της Ελλάδας, στις φρέσκες ιδέες, στο ταλέντο και στον ενθουσιασμό τους και γι’ αυτό με πάθος ενθαρρύνουμε τη διάθεσή τους για μάθηση και τους παρέχουμε χρήσιμα εφόδια για το μέλλον» δηλώνει η κ. Χριστίνα Κάντζια, που είναι ενδεικτικό παράδειγμα της αποτελεσματικότητας του συγκεκριμένου προγράμματος και σήμερα είναι επικεφαλής Τμήματος της Coca-Cola Τρία Εψιλον. «Ο λόγος που υποστηρίζουμε τη νέα γενιά και συνεχίζουμε εδώ και δύο δεκαετίες να υλοποιούμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων, είναι ότι στην Coca-Cola Τρία Εψιλον πιστεύουμε ότι οι νέοι της Ελλάδας αποτελούν κινητήριο μοχλό για την επανεκκίνηση της χώρας» υπογραμμίζει η κ. Κάντζια. Σημειώνεται ότι η τελική επιλογή των υποψηφίων θα ανακοινωθεί περί τα μέσα Ιουλίου 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή