Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, στο Summer Camp του Αμερικανικού Κολλεγίου PIERCE!

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, στο Summer Camp του Αμερικανικού Κολλεγίου PIERCE!

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε καλοκαίρι εδώ και 27 χρόνια, η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση πηγαίνουν διακοπές στο PIERCE- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος! Έτσι και φέτος, για 5 εβδομάδες από τις 16 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου καθημερινά από τις 9 έως τις 5, το Summer Camp του PIERCE θα προσφέρει στα παιδιά μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία που έχει απ’ όλα: Τέχνη και δημιουργία, κολύμπι, άθληση και ομαδικότητα,εκπαίδευση και συνεργασία! Στο κατάφυτο campusτης Αγίας Παρασκευής, έμπειροι παιδαγωγοί και προπονητές δημιουργούν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου και εγγυώνται ότι το καλύτερο καλοκαίρι για τα παιδιά σας είναι το καλοκαίρι στο PIERCE!

Το PIERCE- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένα σχολείο με ιστορία 139 ετών στην εκπαίδευση και βαθιά εμπειρία στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών του. Μέσω τουSummer Camp, προσφέρεται σε κάθε παιδί μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει τα ταλέντα του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Μπάσκετ, τένις, γλυπτική, Αγγλικά, υπολογιστές, hip-hop, μαγειρική,kidspilates,θέατρo…Σε κάθε γωνιά του campus, από το κολυμβητήριο ως το γήπεδο ποδοσφαίρου κι από τις αίθουσες χορού ως τα εργαστήρια, το παιδί σας θα απολαύσει τις πιο δημιουργικές καλοκαιρινές διακοπές!

Περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp θα βρείτε στο website του PIERCE, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε και την αίτηση εγγραφής!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή