Σε ζωντανή μετάδοση από το kathimerini.gr ο τελικός των European Business Awards

Σε ζωντανή μετάδοση από το kathimerini.gr ο τελικός των European Business Awards

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα διεξάγεται στην Αθήνα, στο Westin Astir Palace Resort, η τελετή απονομής των “European Business Awards sponsored by RSM”. Τα “European Business Awards sponsored by RSM” τα οποία διοργανώνονται για 8η συνεχή χρονιά, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM International, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με πάνω από 700 γραφεία σε 108 χώρες και 32.500 στελέχη διεθνώς.

Τα “European Business Awards sponsored by RSM” αποτελούν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο διαγωνισμό επιχειρήσεων στην Ε.Ε. Patron των βραβείων είναι ο Κύριος Karel De Gucht, Επίτροπος Εμπορίου Ευρώπης, ο οποίος θα είναι παρών τη βραδιά της απονομής. Στην τελετή απονομής θα παρευρεθούν επίσης, CEO σημαντικών Ευρωπαϊκών Εταιρειών, διακεκεριμένα πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, καθώς επίσης ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η RSM Greece ως κύριος χορηγός, υποστηρίζει ενεργά το θεσμό στοχεύοντας στην αλλαγή αντίληψης της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ευρωπαϊκή κοινότητα. Κάθε χρόνο επιλέγει και προτείνει ελληνικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός τους ή τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται. Η επιλογή των υποψήφιων εταιρειών γίνεται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που διαφέρουν ανά κατηγορία, όπως η καινοτομία, η εξυπηρέτηση του πελάτη, οικονομικά μεγέθη, στρατηγική ανάπτυξης και εξαγωγική δραστηριότητα.  Η RSM Greece παρέχει στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, αφιλοκερδώς, συνολική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, με σκοπό την προβολή και ανάδειξή τους Πανευρωπαϊκά.

Ο κ. Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece αναφέρει: «Όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε λίγο πατριωτικά και λίγο από πείσμα πριν μερικά χρόνια, μια περίοδο που διαβάζαμε και ακούγαμε πολύ δυσάρεστα σχόλια για τη χώρα μας και για τον επιχειρηματικό κόσμο στα ξένα μέσα. Αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τη συνεργασία με τα European Business Awards για να συμβάλλουμε κι εμείς στο rebranding της χώρας μας, να αναδείξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και να δείξουμε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια τις επιχειρήσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών».

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα αποτελέσει ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα με μεγάλη προβολή τόσο στα Ευρωπαϊκά όσο και στα παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης. Η ελληνική επιχειρηματικότητα, παρά τις αντιξοότητες, έχει δυναμική και είναι ικανή να διακριθεί και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες επιχειρήσεις της Ευρώπης , δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα το βράδυ της 27ης Μαΐου στην Ευρώπη και στον κόσμο γενικότερα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή