Σύντομα (21/6/14)

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση αεροπορικών θέσεων

Σε 700.000 θα ανέλθει για τη φετινή χρονιά η διαθεσιμότητα αεροπορικών θέσεων με διεθνείς πτήσεις για την Κρήτη –που αναμένει νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών– από την Aegean Airlines, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας κ. Ευτύχης Βασιλάκης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά με θέμα «Αegean & Kuoni Group – Πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης στη Δυτική Κρήτη». Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Ενωση Ξενοδόχων Χανίων και το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου βραβεύθηκαν η Aegean και o tour operator Kuoni Group για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του προορισμού. Ο κ. Βασιλάκης σημείωσε για την περίοδο 2010-2013 ότι ο αριθμός των επιβατών που διακινήθηκαν με διεθνείς πτήσεις από την Aegean στην Κρήτη αυξήθηκε κατά 79% φθάνοντας σε 350.000. Ειδικά για τα Χανιά σημείωσε ότι η ανάπτυξη του προορισμού και η ενισχυμένη παρουσία της Aegean oφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία με τον Kuoni που διακινεί μεγάλο όγκο τουριστών από τη σκανδιναβική αγορά.

Alpha Bank

Η τράπεζα Alpha Bank ξεκίνησε δυναμικά τη συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των «Ευέλικτων Προγραμμάτων Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας», τα οποία δημιούργησε με σκοπό την παροχή ουσιαστικής στηρίξεως κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας που συνδέεται με τον πρωτογενή τομέα και εκτείνεται ώς τη μεταποίηση και την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων. Οι τέσσερις πρώτες επιχειρήσεις, με τις οποίες η τράπεζα έθεσε σε εφαρμογή τα ανωτέρω προγράμματα, είναι οι Κρόνος Α.Ε., Ιntercomm Foods A.E., Αφοι Ν. Καραγιώργου ΑΒΕΕ, και Κάπα Σίγμα Βαμβακουργία ΑΒΕΕ.

Ελ. Υφαντουργία

Η διοίκηση της Ελληνικής Υφαντουργίας ενημερώνει ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των οικονομικών καταστάσεων, σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες και επομένως δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη κατάρτιση και δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31.12.2013 αλλά και των περιοδικών καταστάσεων του πρώτου τριμήνου του 2014. Για τον λόγο αυτό, τα σχετικά θέματα υπ’ αριθ. 1 και 2 της ημερήσιας διάταξης της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, που έχει συγκληθεί για την 30ή Ιουνίου 2014 δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν. Οι μέτοχοι που κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 5% θα ζητήσουν, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, την αναβολή της λήψης αποφάσεων επί των συγκεκριμένων θεμάτων. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των όρων αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή