ΕΕΔΕ: Συνεργασία με Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο

ΕΕΔΕ: Συνεργασία με Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) υπέγραψε το Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν ότι μπορούν να συνεργαστούν με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστηκότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα, αλλά και τη βελτίωση του κλίματος της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Ειδικότερα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας, τα μέρη θα συνεργαστούν και θα στηρίξουν κοινές θέσεις και προτάσεις για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Επίσης, τα δύο μέρη θα συνεργαστούν αποτελεσματικά στη δημιουργία θεματικών εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα υπάρκξει συνεργασία, ώστε να αυξηθεί μέσω της επιμόρφωσης και του σωστού εργασιακού περιβάλλοντος η αποτελεσματικότητα των εργαζομένων η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα της ανταγωνιστηκότητας τόσο των επιχειρήσεων όσο και της οικονομίας.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, τα δύο μέρη μπορούν αν συνεργαστούν με σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην τουρκική αγορά και αντιστοίχως, μέσω της παροχής υποστηρικτικών δράσεων και πρωτοβουλιών προς τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Επίσης, συνεργασία θα υπάρξει για τη προώθηση συγκεκριμένων επαγγελματικών πιστοποιήσεων και εργαλειών management ώστε να βελτιωθεί οργανωτικά και αποτελεσματικά η λειτουργία των επιχειρήσεων της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή