ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Νέο έργο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ

Intralot: Νέο έργο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ

Tην υπογραφή συμβολαίου με τη Λοταρία της Τζόρτζια (Georgia Lottery Corporation) για την προμήθεια του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε η Intralot.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία θα παρέχει στη Λοταρία υπηρεσίες για την έναρξη του έργου και τη λειτουργία του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών iGEM™, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού εξοπλισμού, των site controllers για τα σημεία πώλησης, του τηλεπικοινωνιακού δικτύου που απαιτείται για τη διασύνδεση των site controllers με το κεντρικό σύστημα, καθώς επίσης και υπηρεσίες παροχής αναφορών λειτουργίας, εκπαίδευσης, στελέχωσης και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, που προβλέπει το συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο, θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως την 31η Δεκεμβρίου 2022 με δυνατότητα τριών επιπλέον μονοετών ανανεώσεων. Συνολικά περίπου 6.000 χώροι ψυχαγωγίας και περισσότερα από 26.000 παιγνιομηχανήματα θα συνδεθούν και θα ελέγχονται από το κεντρικό σύστημα εποπτείας της Intralot, iGEM™.