Συνεργασία Πειραιώς με ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής

Συνεργασία Πειραιώς με ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας, που αφορά ελαιοπαραγωγούς του νομού Χαλκιδικής, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΔΕΑΣ Α.Ε.». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα της ελιάς αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρεία.

Η εταιρεία «ΔΕΑΣ Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στις Καλύβες του Δήμου Πολυγύρου του νομού Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς και διάθεσής της στην παγκόσμια αγορά.

Η ΔΕΑΣ Α.Ε. ξεκίνησε σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1996 κι από τότε εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από τους ελαιώνες της οικογένειας και την κατ’ οίκον παραδοσιακή επεξεργασία και αναπτύχθηκε σε μια από τις πιο προηγμένες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας ελιάς. Ο συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας συνοδεύεται από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή