Σύντομα (5/7/14)

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας

Σε ανανέωση και επέκταση, με υπερδιπλασιασμό των ενταγμένων παραγωγών στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας σε ενεργειακές καλλιέργειες, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Πέττας Παύλος Ν. ΑΒΕΕ», με έδρα τη ΒI.ΠΕ. Πατρών για την καλλιέργεια του ηλίανθου μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία. Η εταιρεία μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρίας της θεωρείται από τους πρωτοπόρους στον τομέα επεξεργασίας ενεργειακών φυτών. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Coca Cola HBC

Σε έξοδο των δικαιωμάτων (ADRs) που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και τερματισμό του προγράμματος ADR πρόκειται να προχωρήσει προς τα τέλη Ιουλίου η Coca Cola HBC. Η εταιρεία εμφιάλωσης ανέφερε πως το πρόγραμμα ADR δεν συνεισφέρει πολλά στη διευκόλυνση του trading των τίτλων τους, καθώς αντιπροσώπευε μόλις το 1,3% του συνολικού όγκου το τελευταίο 12μηνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η διαγραφή αναμένεται να ισχύσει γύρω στις 24 Ιουλίου, ενώ ο τερματισμός του προγράμματος ADR αναμένεται γύρω στην 1η Αυγούστου.

Σαράντης

Ο όμιλος Σαράντη ολοκλήρωσε την εξαγορά της τσεχικής εταιρείας καλλυντικών σημάτων Astrid. Η εξαγορασθείσα εταιρεία έχει μακρά ιστορία στην αγορά των καλλυντικών (ιδρύθηκε το 1847), με προϊόντα που παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα αναγνωσιμότητας και ισχυρά μερίδια αγοράς, ιδίως στις υποκατηγορίες φροντίδας χειλιών, φροντίδας ποδιών και αντηλιακής προστασίας. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 6,5 εκατ. ευρώ και αντιπροσωπεύει την αξία των εμπορικών σημάτων, ενώ δεν αποκτήθηκαν στοιχεία ενεργητικού ή παθητικού.

Autohellas

Τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών «Autohellas», και «ΒΑΚΑΡ» αποφάσισαν την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας «ΒΑΚΑΡ» από την «Autohellas». Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί με απορρόφηση με βάση τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και των σχετικών διατάξεων του κανονισμού του Χ.Α. Ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30.06.2014. Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή