Δύο νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσει το 2017 η Grace Hotels

Δύο νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσει το 2017 η Grace Hotels

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το 2017 προγραμματίζει τη λειτουργία των δύο νέων πολυτελών ξενοδοχείων της στην Ελλάδα σε Κέα και Καλαμάτα η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grace Hotels του ομίλου επιχειρήσεων Libra της οικογένειας Λογοθέτη.

Οπως ανέφεραν χθες εκπρόσωποι της αλυσίδας, το ξενοδοχείο της Καλαμάτας θα αναπτυχθεί σε ιδιόκτητη έκταση περίπου 300 στρεμμάτων και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Επίσης, θα κατασκευασθούν 40 βίλες προς πώληση. Ο προϋπολογισμός της επένδυσης αναμένεται να ανέλθει σε 80 εκατ. ευρώ. Στην Κέα το ξενοδοχείο θα διαθέτει 32 δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια και σπα. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν 17 τουριστικές βίλες προς πώληση.

Τα πρώτα ξενοδοχεία της αλυσίδας λειτούργησαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Ομως, τα επόμενα επενδυτικά της βήματα έγιναν στο εξωτερικό. Ετσι, η αλυσίδα απέκτησε παρουσία λειτουργώντας ξενοδοχεία στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στην Αργεντινή και στον Παναμά. Για το 2015 προγραμματίζει τη λειτουργία δύο ξενοδοχείων στο Μαρόκο και στην Ελβετία και για το 2016 ενός ακόμη στις ΗΠΑ και στην Αργεντινή. Με τη λειτουργία και των δύο νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, η διεθνής αλυσίδα θα φθάσει να λειτουργεί το έτος 2017, 13 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, στελέχη της αλυσίδας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μέχρι τότε να υπάρξουν και νέες επενδυτικές κινήσεις αυξάνοντας περαιτέρω τον αριθμό των ξενοδοχείων της.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, αναφέρουν ότι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της Σαντορίνης και της Μυκόνου βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικό της ζήτησης, προσθέτουν, είναι το γεγονός ότι, ήδη, δέχονται κρατήσεις και για την περίοδο του 2015. Η πελατειακή βάση των τουριστών που επιλέγουν τα δύο ξενοδοχεία προέρχεται από την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ενώ διαρκώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός των επισκεπτών από την Ασία και ιδιαίτερα από την Κίνα και την Κορέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή