BiC: Νέα σειρά ξυριστικών Flex & Easy

BiC: Νέα σειρά ξυριστικών Flex & Easy

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η BiC®, πρωτοπόρος στα προϊόντα καθημερινής χρήσης, φέρνει αποκλειστικά στα φαρμακεία τη σειρά ξυριστικών BiC® Flex & Easy, για να προσφέρει τη λύση για απαλό και άνετο ξύρισμα σε άνδρες και γυναίκες!

Η σειρά BiC® Flex & Easy αποτελεί μια ακόμη δημιουργία του Παγκόσμιου Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC®, το οποίο εδρεύει στην Ελλάδα.

Η σειρά ξυριστικών BiC® εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στο ξύρισμα χάρη στην τεχνολογία κινητών λεπίδων. Με 3 κινητές λεπίδες, οι οποίες κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, απορροφούν τους κραδασμούς και σε συνδυασμό με την ενυδατική ταινία με κύριο συστατικό τη βιταμίνη Ε, χαρίζουν μεγαλύτερη απαλότητα και καλύτερη αίσθηση.

Τα ξυριστικά BiC® Flex & Easy διατίθενται σε έξυπνη συσκευασία που περιλαμβάνει την ξυριστική μηχανή και τις ανταλλακτικές κεφαλές μαζί.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bic-sta-farmakeia.gr. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα BiC®, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για απαλό και άνετο ξύρισμα. Επίσης, μπορείτε να εντοπίσετε σε χάρτη όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, στα οποία διατίθενται τα προϊόντα BiC® Flex & Easy.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή