Σύντομα (15/7/14)

3' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύγχρονες εφαρμογές από Wind για επαγγελματίες – επιχειρήσεις

Η Wind λανσάρει το Wind Business Marketplace, ένα σύγχρονο online περιβάλλον με όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, στο Cloud. Η διαχείριση των Cloud υπηρεσιών γίνεται από παντού, άμεσα και online με ένα Click στην οθόνη του Laptop, του Tablet ή του κινητού. Tα έξυπνα εργαλεία αναζήτησης διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζονται, ώστε μέσα από τις Wind Business Cloud υπηρεσίες οι επαγγελματίες να:

• αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα της επιχείρησης

• μειώσουν δραστικά τα λειτουργικά κόστη

• προβάλουν τη σύγχρονη επιχείρηση στο Internet και

• προστατέψουν την επιχείρηση από κακόβουλες επιθέσεις στο Διαδίκτυο και πολύτιμα αρχεία από οποιοδήποτε κίνδυνο καταστροφής τους.

H Eurobank μείωσε τα επιτόκια χορηγήσεων

Σε μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων προχώρησε η Eurobank σε συνέχεια της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για τη μείωση των επιτοκίων. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΚΤ προχώρησε στη μείωση του βασικού επιτοκίου παρέμβασης κατά 0,10% ή κατά 10 μονάδες βάσης. Στο πλαίσιο αυτό η Eurobank ανακοίνωσε ότι προχωρεί στη μείωση των επιτοκίων καταθέσεων κατά 0,09% (ή κατά 9 μονάδες βάσης) κατά μέσο όρο. Τα νέα επιτόκια θα ισχύσουν από 1ης Αυγούστου 2014. Επίσης, η τράπεζα ανακοίνωσε τη μείωση του Βασικού Επιτοκίου Επαγγελματικού Εξοπλισμού και του Βασικού Επιτοκίου Επαγγελματικής Στέγης δανείων Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών κατά 0,15 της μονάδας (15 μονάδες βάσης), με ισχύ από 1 Αυγούστου 2014. Σημειώνεται ότι τα επιτόκια χορηγήσεων τα οποία συνδέονται με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ, έχουν ήδη μειωθεί ακολουθώντας την πρόσφατη μείωση της ΕΚΤ. Αναλυτική ενημέρωση για τα επιτόκια των καταθέσεων είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα καθώς και στην ιστοσελίδα της Eurobank.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρείχε χθες την άδεια λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία «Deca Investments ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων» σύμφωνα με τον ν. 4209/2013, προκειμένου να διαχειρίζεται οργανισμούς εναλλακτικών επενδύσεων που έχουν ως στρατηγική την επένδυση σε μετοχές μη διαπραγματεύσιμες. Η νέα εταιρεία αφορά το private equity fund που συνέστησε ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος μαζί με άλλους κεφαλαιούχους και το οποίο σε πρώτη φάση στοχεύει στη συγκέντρωση 150 εκατ. ευρώ. Η DECA όπως αναφέρεται στο καταστατικό της θα επενδύει σε εταιρείες με καλά προϊόντα και αναπτυξιακό πλάνο, οι οποίες όμως δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζική χρηματοδότηση.

Συμφωνία Google με IPG Mediabrands

Συμφωνία με την Google σύνηψε η IPG Mediabrands, βάσει της οποίας οι πελάτες της IPG Mediabrands θα μπορούν να επενδύουν στις πλατφόρμες μάρκετινγκ της Google και συγκεκριμένα στο YouTube, στο Display Network της Google, στο AdMob. Επιπλέον, οι δύο εταιρείες θα συνεπενδύσουν σε προγράμματα και έρευνα για να συμβάλουν στη μέτρηση της απόδοσης αυτών των εκστρατειών. Η συμφωνία είναι διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης.

Στην Ελλάδα η IPG Mediabrands έχει παρουσία με τις εταιρείες Ιnitiative & UM, καθώς και με την εξειδικευμένη σε προϊόντα της Google, Reprise Media.

Συνεργασία της ινδικής «Total Solutions» με «Ευρωσύμβουλους»

Tη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον ινδικό όμιλο εταιρειών «Total Solutions Group» που καλύπτει ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και συμβουλευτικών δραστηριοτήτων στην Ινδία και στην Απω Ανατολή, ανακοίνωσε η εισηγμένη «Ευρωσύμβουλοι». Η συγκεκριμένη σύμπραξη, σύμφωνα με την ελληνική εταιρεία, εξυπηρετεί τα σχέδια της «Total Solutions Group» που αναζητεί τρόπους να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, αλλά και της «Ευρωσύμβουλοι», που δεν μένει αδιάφορη στην προοπτική δραστηριοποίησής της στην Ινδία και την Ασία. Ειδικότερα, βάσει των όρων του μνημονίου αλληλοκατανόησης (MoU) που υπεγράφη, η εταιρεία «Ευρωσύμβουλοι» αναλαμβάνει να παρέχει κάθε υποστήριξη στην «Total Solutions Group», σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς – πελάτες της, στην αναζήτηση και στην αξιοποίηση επενδυτικών projects τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις οποίες η εισηγμένη έχει πολύχρονη παρουσία, είτε αυτόνομα είτε μέσω θυγατρικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή