Και νέα διεθνής βράβευση για την Aegean Airlines

Και νέα διεθνής βράβευση για την Aegean Airlines

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μία διάκριση για την Aegean Airlines, η οποία βραβεύτηκε ως «καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2014», κατά την παρουσίαση των βραβείων 2014 Skytrax World Airline Awards. Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards και παρουσιάστηκε στη διάρκεια του Farnborough International Airshow, συνολικά 18,85 εκατ. επιβάτες από 160 χώρες και περισσότερες από 100 εθνικότητες επιβράβευσαν την Aegean Airlines για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά και να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους της Aegean γι’ αυτή την επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική εταιρεία να αναγνωρίζεται έτσι για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από επιβάτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάντα ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση, για να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των επιβατών μας. Η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα διαθέτει επιχειρήσεις που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές και υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσελκύοντας αντίστοιχου επιπέδου τουρισμό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχιος Βασιλάκης.

«Η Aegean Airlines, κρατώντας σταθερή τη θέση της στα βραβεία για την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, βραβεύτηκε για συνεχόμενη χρονιά και το 2014. Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σε μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών. Αυτό το βραβείο είναι απόδειξη για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της Aegean Airlines σε όλους τους επιβάτες που αξιολογούν τις υπηρεσίες της, και γι’ αυτό η σημερινή βράβευση της Aegean οφείλεται σε εκείνους», είπε ο κ. Εντουαρντ Πλέιστεντ, CEO της Skytrax.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή